Bir tanr de sana yapsinlar da cenen durulsunHayır öyle Asla Vazgeçmem’de de AFK’den alıntı yapıyordu mesela at sakinleştiricisi olayı AFK’dan.![]()
Bir tanr de sana yapsinlar da cenen durulsunHayır öyle Asla Vazgeçmem’de de AFK’den alıntı yapıyordu mesela at sakinleştiricisi olayı AFK’dan.![]()
Avatarını yeni fark ettim bu arada, ben mi kaldırıyım yoksa sen kendin kaldırır mısın?Bir tanr de sana yapsinlar da cenen durulsun![]()
Ne alaka aşka saygi duy biraz.ssAvatarını yeni fark ettim bu arada, ben mi kaldırıyım yoksa sen kendin kaldırır mısın?![]()
Siyasi Kişiler avatarda yer alamaz maalesef.Ne alaka aşka saygi duy biraz.ss
Melih gökcek istifa edecek %50 siyasi degil fotoSiyasi Kişiler avatarda yer alamaz maalesef.![]()
Bu arkadaşı arkadaşlar iyidir dizisinde izlerdimde bana pek yakışıklı gelmiyor :S
ıyyy sanki çok seçeneğin var da beğenmiyorsun kaknem.ssBu arkadaşı arkadaşlar iyidir dizisinde izlerdimde bana pek yakışıklı gelmiyor :S
ayol çocuktan 15 yaş büyüksün bakalım o seni beğendi miBeğenmedim ben bu çocuğu bee istemem
Ben genelde kara kaş kara gözlüleri beğenirim en çokıyyy sanki çok seçeneğin var da beğenmiyorsun kaknem.ss
ayol çocuktan 15 yaş büyüksün bakalım o seni beğendi mi![]()
ne diyeyim inşallah 220 voltla çarpılacağın birini bulursunEvet burda pek yokarap çok ama benim kriterime uygun değiller. elektirik tutmuyor
![]()
o iş ceptene diyeyim inşallah 220 voltla çarpılacağın birini bulursun![]()
Evet burda pek yokarap çok ama benim kriterime uygun değiller. elektirik tutmuyor
![]()
Var tabikide kızZeynoşum hiç türk erkeği yokmıu yaw ordsa![]()
Ay çok çirkin bu