Var tabikide kız
Ay çok çirkin bu
Bahamm bebişim sen ondan daha güzelsinn beee
Var tabikide kız
Ay çok çirkin bu
Ya meleğim teşekkür ederim aşkımDemek var ne diye senin gibi güzeli görmüyor pisler
Aferin böyle böyle deneme-yanılma ile öğreniyorsun yavaş yavaş
Ya meleğim teşekkür ederim aşkım
neyse çok yerden yere vurduk hogathayı oklavasıyla konuyu basmadan ben kaçıyorum 1 bölüm dizi izleyip yatarım good night rüyanda bülent ersoyu gör emiHahahahahha@Çiğdem-
Hahahahahaneyse çok yerden yere vurduk hogathayı oklavasıyla konuyu basmadan ben kaçıyorum 1 bölüm dizi izleyip yatarım good night rüyanda bülent ersoyu gör emi
Hahahahahha@Çiğdem-
aa gitmeden yakaladım oklava ile uğurluyayım seni yer cücesineyse çok yerden yere vurduk hogathayı oklavasıyla konuyu basmadan ben kaçıyorum 1 bölüm dizi izleyip yatarım good night rüyanda bülent ersoyu gör emi
haha görüyorlar tabikide. Ben her görene yüz verecek degilim yaDemek var ne diye senin gibi güzeli görmüyor pisler
haha görüyorlar tabikide. Ben her görene yüz verecek degilim ya
Benim yokluğumda oklavamı al bunu buralarda dolaştırma @xemrexxxHahahahahaSanada bebeğim, sende makyajsız halini gör inşiyi seyirler
Tamam aşkım sen yetkiyi veriyorsan ağzını bile açtırmam
hhaha aa yok bırak konuşsun ayoll o konuştukça kafasına kafasına geçirTamam aşkım sen yetkiyi veriyorsan ağzını bile açtırmam
O zaten yiyecek MS de biraz daha Buray’a düşük vermeye devam edersehhaha aa yok bırak konuşsun ayoll o konuştukça kafasına kafasına geçir
@MasacRE- de geçir bir tane oda çok dolanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?