Demiş olman lazım.@BuraK sen HIMYM izledin mi.
Evet izledim.Büyük bir Marshall Eriksen hayraniyimdir hatta
Evet Marshall hayranısın. Robin'i falanda konuşmuştuk ve benzer bir konudada tesadüfen dediğim yorumunu görmüştüm.
Yoksa şuan farklı mı düşünüyorsun.
Robin aşktır ya normalde renkli gözlüleri itici bulurum robine bayilirim
Aslinda hala ayni düşünüyorum ama olursa böyle birsey gelirim
Cobie gerçekten çok sempatikti dizide. Barney'den sonra en çok güldüğümdür her halde. Barney'ye çok sempatim yok ama Ted ve Robin başka cidden.
Öyle bir cümle kurmuştun ve aklıma geldi bir anda işte.Ben her halde gelmezdim.Çekingem değilim normalde ama buradaki keyfi yakalayacağımı düşünmüyorum orada.
Gelirsin otururuz forumu acariz ordan konusuruz
Ya birak simdi o dizinin en komigi kesinlikle marshall
Bende ted robin taraftariydimBarney bence robinle güzel olmadi.ona daha degisik biri lazimdi.ve barney erken uslandirildi.son sezon annenin ortaya cikmasindan az bi sure once birine asik olmaliydi.
bulustunmu nisayla [emoji4]ben zaten istanbul bursa gelebilen birisiyim akrabalar var ama son yıllarda akradeniz dısına çıkamadım bu yazda çıkıcammı çıkmıcammı henüz belli değil ama çıkabilirsem nisa ile buluşma hayalimiz var önce onu gerçekleştirmek istiyorum
Nerden çıkartıyon bu eski konuları sen yaŞimdi baktım da eski mesajlara olmaz o iş çok zor
Biz 2015'liyiz, aklıma gelenleri uplatıyorum.
Ben 2012'liyim havan kimeBuradaki neredeyse herkesten eskiyim forumda
Biz buluşuyoruz zaten sizleri de bekleriz.
Biz buluşuyoruz zaten sizleri de bekleriz.
İstanbulda olduğunda haber et tayfayı toplar buluşuruz.İzmire gelinGerçi İstanbul'ada geliyorumda vaktim olmuyor gezmekten
İzmire gelinGerçi İstanbul'ada geliyorumda vaktim olmuyor gezmekten
O değilde @Harunnn60 konuya anca hayal yazmışsın bildiğim kadarıyla gerçekleştirdin hayalini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?