O da doğru sen birde @BesaleT'i tanımama imkanı yok. Beso da profiline fotosunu koyuyordu.Beni zaten tanımama ihtimalin yok ki
Gelince görürsün.
Oralar bizim ortamlar, Bebek, Cihangir.Ayy Allah'ın pintisi gelip Cihangir'de dolaşmayı biliyorsun ama
Bakü'ye gelirsem seni ararımOralar bizim ortamlar, Bebek, Cihangir.Bebek de yaparız, Cihangir de kariyer de.
Tamam bi ıslak hamburger alırız.Ama Baküye gelmeniz lazım, 2 kez geldim ben İstanbula, sizden iyi biliyorum artık haritasını.
Hahahaha mantığın nasıl işliyor suyla mıGelince görürsün.
O değil de buluşmayı sen hazırladığına göre yemek falan onları da senin ödemen lazım Revan haklı.@denizz19
Hayır canım suyla değil iskenderle işliyor hemde hatay usulü, suyla beni kandıramazsın.Bakü'ye gelirsem seni ararım
Hahahaha mantığın nasıl işliyor suyla mı
Buluşma yapıyoruz demedik buluşma olsa ne düşünürdünüz dedikHayır canım suyla değil iskenderle işliyor hemde hatay usulü, suyla beni kandıramazsın.
Ayy favoriforumumun en bonkör ismi olmak istemiyorum ben
Hemen vazgeçtin yahu daha tatlımı söylememiştim.Buluşma yapıyoruz demedik buluşma olsa ne düşünürdünüz dedik
Paralar senden sen düzenliyon.Ayy favoriforumumun en bonkör ismi olmak istemiyorum ben
Ayy ben dobra insanım Alman Usulünden yanayımHemen vazgeçtin yahu daha tatlımı söylememiştim.
Ayyy sen nerden çıktınParalar senden sen düzenliyon.
Aramızda Alman olmadığına göre. 😛😛Ayy ben dobra insanım Alman Usulünden yanayım
Ayyy sen nerden çıktın
Bu espriden sonra sen ödüyorsun artıkAramızda Alman olmadığına göre. 😛😛
Ayy sanki bende salağımBence herkes evet desin, kimse gelmesin, Deniz beklesin, beklesin, beklesin...
Ben sizi ekerim orada sen de karanfilinle kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?