BesaleT
Emekli
TOP 15'te Popüler Konular kısmında gün limitini 3'e düşürdüm. Diğer türlü sadece reyting konuları gözüküyordu şimdi son 3 günkü en popüler konuları görebilirsiniz.
Mantıklı bi düşünce daha iyi olmuş.
TOP 15'te Popüler Konular kısmında gün limitini 3'e düşürdüm. Diğer türlü sadece reyting konuları gözüküyordu şimdi son 3 günkü en popüler konuları görebilirsiniz.
Admin top 15'i kaldırma ya kim hangi konuya mesaj yazmış göremiyoruz mobildenTOP 15 şimdi daha iyi oldu sanırım konunun tamamını göstermesi lazım iyi çözünürlük kullanan kişilerde.
1024x768 kullananlarda kesinti oluyor ama yapacak bir şey yok.Son Mesajlar kısmını kullanabilirler eğer başlıkların kesilmesinden çok rahatsız oluyorlarsa.
Geriye mobilden kaldırılması kaldı TOP 15'in.
Herhangi bir sebep yok ama tuhaf geliyor yeni sistem. Sizin kadar çok giremediğimden kaynaklanıyor sanırım.Önyargıyı bırak. Eskiye nazaran çok çok daha güzel özellikler var şu anda. Soğutan şey ne?
Herhangi bir sebep yok ama tuhaf geliyor yeni sistem. Sizin kadar çok giremediğimden kaynaklanıyor sanırım.
Etiket bildirim israfıydı zatenKötü oldu tüm yazılanları tek bir yerde göremiyoruz artık.
Konu etiketi kalktı, güzel oldu.
hiçbir üyenin alamadığı hiti aldındurum güncelleme ne ki ayrıca ben alcağım hiti aldım ondan takip etmiyorum hitlerini
aynen yılın 1.side oldum şimdi önemi yok hitlerininEtiket bildirim israfıydı zaten
hiçbir üyenin alamadığı hiti aldın
Üst kısmı küçülttüm biraz daha iyi mi oldu?Yukarıdaki FF adının bulunduğu diktdörtgen biraz küçültülse-gösterdiğim boyutlarda- daha güzel görünür bence.
Bir de kırmızıyla işaretlediğim yerin rengi beyaz değil de başka bir renk olsa daha iyi olur. Mesela açık mavi yakışır.@OzaN
Üst kısmı küçülttüm biraz daha iyi mi oldu?
Sağ kısım için de denemeler yaparım.
Daha güzel olmuşSon durum nasıl oldu sağ blok?
Fazla renkli iyi olmuyor. Belki de gri tonları kullanmalıyız.Ekli dosyayı görüntüle 4174
X yerinin renginden yapmayı denesene bi de? Bence sağ tarafın ve x yerinin renkleri aynı olmalı.
Y'deki avatarın boyutunu küçültmelisin, dikdörtgene sığarsa daha hoş gözükür.
Bu hali de güzel bence, beyaz hali de iyi oluyor ama renkli olması daha iyi bence.
fazla renkli güzel durmuyo gri iyi olur bence deFazla renkli iyi olmuyor. Belki de gri tonları kullanmalıyız.
Fazla renkli iyi olmuyor. Belki de gri tonları kullanmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?