FavoriForumum Yenilendi!

@OzaN Online Offline kısmı harika olmuş eline sağlık.

2 kere değiştiğini gördüm sanırım yer bulamıyorsun koymaya.
Yukarıda resimin yanında olsa?

forumun eski halini özledim bu ne ya klasik sade mis gibi forumdu bi de buna bak

Şimdiki yeri de gayet iyi ama ödül puanları gözükmüyor ki, bence gözükmemesi daha iyi bi işe yaramıyordu.
Katılımın yerine de beğeniler gelse süper olur.

Az önce nickimizin yanındaydı ama biraz sola kaymıştı nick bu yüzden değiştirdin herhalde.

Eski forum daha iyiydi buna alışmak çok zor olucak

Şimdi fena değil gibi?

Durum güncelleme çıktığından beri Şu Anda Ne Düşünüyorsunuz? konusunun hitinin düştüğünün farkındamısınız?
Kötü oldu tüm yazılanları tek bir yerde göremiyoruz artık.

XenForo'ya geçildiğinden beri bildirilerde de gözle görülür bir düşüş var - en azından bende öyle
-
Daha önceden ne bildirimi geliyordu da şimdi gelmiyor?
Konu etiketi kalktı, güzel oldu.

Konulardaki, bölümlerdeki vs sayfa numaralarını gösteren sayıların rengi, arkaplanı falan değişti. Eskisi çok karışık duruyordu, bence şimdi çok iyi oldu.

Konulardaki, bölümlerdeki vs sayfa numaralarını gösteren sayıların rengi, arkaplanı falan değişti. Eskisi çok karışık duruyordu, bence şimdi çok iyi oldu.
Fark ettim sen yazmadan, çok iyi olmuş.

Reklamlar konudaki okunmamış ilk mesajda karşımıza çıkmaya başladı.

Süper geliyor artık forum bana.

Xenfero'ya geçilmesini söyledim ama sonra forumun o sıcak havasını gittiğini düşündüm ama yavaş yavaş oturan sistemle çok güzel geliyor bana. Bu yeni forumla modern bir görünüm aldık sanki.

Dün gece durum güncellemesi aşk acısı çekenlerin duvarı oldu.
Hep aynı mesajlar.

Online çok güzel olmuş gerçekten çok beğendim.

online çok iyi olmuş aynen yeşil ışıktan iyi

TOP 15'te Popüler Konular kısmında gün limitini 3'e düşürdüm. Diğer türlü sadece reyting konuları gözüküyordu şimdi son 3 günkü en popüler konuları görebilirsiniz.