Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yakında herkes twitterdan göç edip Favoriforumum'a gelecek. Oradan daha kullanışlı burası.Söylendi, şimdilik olmayacak o özellik.
Yok olmaz o kadarı iyice twitter'a benzemek olur.
Evet çok iyi olmuş o@OzaN Videoların linkini yolladıkta direkt video olarak yükseniyor mesaja. İlla video seçeneğine url`yi kopyalamamız gerekmiyormuş.
Söylendi, şimdilik olmayacak o özellik.
Yok olmaz o kadarı iyice twitter'a benzemek olur.
O zaten var Furkan.Veya alıntı sistemi
Tapatalk'ın varsa yükle bence. Harika oluyor.Mobilde çok kötü o düzelsin yeter birde gifde kullanabilsek güzel olurdu
O zaten var Furkan.Kimin güncellemesine yorum yapmak istiyorsan profiline git orada yorum yapmak var.Bir nevi facebook gibi.
Mobilde bazı telefonlarda kötü oluyor sanırım. İstersen 1024x768 temasıyla dene mobilde.Mobilde çok kötü o düzelsin yeter birde gifde kullanabilsek güzel olurdu
İkisi aynı şey değil mi zaten?@OzaN durum güncellemede ve ya profil sayfalarında mention'lama olabilir mi?
Aynı şey olduğu için ve demedim ve ya dedim zaten.İkisi aynı şey değil mi zaten?
Olacak büyük ihtimalle.
Veya da demene gerek yoktu birini söylesen anlaşılırdı.Aynı şey olduğu için ve demedim ve ya dedim zaten.
Ne bileyim birisi durumunu bildirmek için, birisi de profiline bir şey yazmak için.Veya da demene gerek yoktu birini söylesen anlaşılırdı.
Neyse uzatmayım.Ne bileyim birisi durumunu bildirmek için, birisi de profiline bir şey yazmak için.
Durumumuzu güncellerken profile gidiyor mesaj ama profile mesaj yazınca durum güncellenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?