Yok ablası onları obez etmem ben pıtırcık olur benim çocuklarım benim gibi. Ama kuşlarımı da antrenman için her gün uçururdum.Obez etmişsin zaten hayvanları. Senin çocuğunu merak ediyorum ben. Allah yardımcısı olsun.![]()
Yok ablası onları obez etmem ben pıtırcık olur benim çocuklarım benim gibi. Ama kuşlarımı da antrenman için her gün uçururdum.Obez etmişsin zaten hayvanları. Senin çocuğunu merak ediyorum ben. Allah yardımcısı olsun.![]()
Geri dönüyorlar ama dimi?Yok ablası onları obez etmem ben pıtırcık olur benim çocuklarım benim gibi. Ama kuşlarımı da antrenman için her gün uçururdum.![]()
Ee tabi ki dönüyorlardı onun en büyük eğlencesi de o zaten ya. Uçurduktan sonra balkona geri gelip konmaları. Uçarken havada takla atmaları.Geri dönüyorlar ama dimi?![]()
Daha neler göreceksin benden neler çıkar daha arşivi karıştırsam.Tüysüz halleri çok iyi ilk defa gördüm.![]()
Beslemediğim için bilmiyorum pek.Ee tabi ki dönüyorlardı onun en büyük eğlencesi de o zaten ya. Uçurduktan sonra balkona geri gelip konmaları. Uçarken havada takla atmaları.
Daha neler göreceksin benden neler çıkar daha arşivi karıştırsam.![]()
Kızların güvercin beslemesi genelde pek görülmemiştir çok nadirdir zaten.Beslemediğim için bilmiyorum pek.![]()
Ben elime alamam ki.Kızların güvercin beslemesi genelde pek görülmemiştir çok nadirdir zaten.Ama onları uçurmak, geleceklerini bilmek o çok güzel işte.
![]()
Eline almana gerek yok ki zaten uçurman için. Hafiften kovala uçuyorlar zaten.Ben elime alamam ki.![]()
Korkmuyorum, elime alamıyorum ama. 😕Eline almana gerek yok ki zaten uçurman için. Hafiften kovala uçuyorlar zaten.Hem ne var korkacak yahu.
Ay hiç yapamam öyle ben, uzaktan uzaktan iyi böyle.Kuş'tan korkulur mu ya öpeceksin koklayacaksin sarilacaksin onlara..
Aynen Ömer yumuşacık tüyleri, küçücük kafası ve gagası olan bir canlı ne yapabilir ki insana.Kuş'tan korkulur mu ya öpeceksin koklayacaksin sarilacaksin onlara..
Korkmuyorum, elime alamıyorum ama. 😕
Ay hiç yapamam öyle ben, uzaktan uzaktan iyi böyle.![]()
Aynen Ömer yumuşacık tüyleri, küçücük kafası ve gagası olan bir canlı ne yapabilir ki insana.![]()
Kötü espriydi kabul et.Ya gülüm kuşu sen yakışıklı biri gibi düşün gerisi gelir![]()
Kötü espriydi kabul et.![]()
Seni daha da ısıtacağım hayvanlara karşı.En azından güvercin resmi biraz ılımlı![]()
Benden pek hayvan sevgisi çıkmayacağı kesin amaSeni daha da ısıtacağım hayvanlara karşı.Sen daha dur benden neler çıkar daha.
Bir hayvana nasıl dokunamazsınız ya hadi bir kız olarak köpekten korkmanı anlarım Esra da kuştan korkulur mu yahu. 😵
Dokunamıyorum, huylanıyorum yani korktuğumdan değil.Seni daha da ısıtacağım hayvanlara karşı.Sen daha dur benden neler çıkar daha.
Bir hayvana nasıl dokunamazsınız ya hadi bir kız olarak köpekten korkmanı anlarım Esra da kuştan korkulur mu yahu. 😵
Hayvan sevgisi insanın yüreğindedir aslında ama sen o sevginin üzerine kar yağdırmışsın, ben ise tuz olmaya geliyorum.Benden pek hayvan sevgisi çıkmayacağı kesin ama![]()