Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,975
- Puanı
- 610
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
hamster çekEvcil dediğin zaman ne anlıyorsun sen ? Solucan mı paylaşayım.![]()
hamster çekEvcil dediğin zaman ne anlıyorsun sen ? Solucan mı paylaşayım.![]()
Daha iyi anları da senden bekleriz.Daha iyi anlar çekilebilirdi.
fotoğraf makinem yokDaha iyi anları da senden bekleriz.![]()
Gitmeyecek gitmemeli. Benim de anılarım var kötü şekilde ama şuan hala sevebiliyorum.Küçükken köpekli ilgili kötü bi anım var. Ondan sonra hayvanlardan nefret ettim öyle de gidicek.![]()
Hepsinin zamanı var bulunduğum çevreye göre her şey eklenecek daha güzel görüntüler de olacak.hamster çek![]()
Ben de fotoğraf makinesiyle çekmiyorum zaten telefonla çekiyorum.fotoğraf makinem yok![]()
Evcil dediğin zaman ne anlıyorsun sen ? Solucan mı paylaşayım.![]()
Ama ben sevmiyorum.Gitmeyecek gitmemeli. Benim de anılarım var kötü şekilde ama şuan hala sevebiliyorum.![]()
Civcivi şuan bulmam zor çevre bucakta havalar soğuk ama yaza doğru onları da alacağım karelere inşallah.EvcilleştirebilirsinSolucanı.Niye ayrımcalık yapıyon.
Civciv kuş tarzı şeyler daha şeker![]()
Benle takılmaya devam etAma ben sevmiyorum.varoluşuma tersler
![]()
Senle takılırsam beni ısırlarBenle takılmaya devam et
Civcivi şuan bulmam zor çevre bucakta havalar soğuk ama yaza doğru onları da alacağım karelere inşallah.![]()
Yarın devamı gelecek fotoğrafların zaten. Benim köpeklerle ne pozlarım var daha göreceksin.Senle takılırsam beni ısırlaryaklaşamam o kadar köpeklere
![]()
Hadi bakalım bekliyoruz.Yarın devamı gelecek fotoğrafların zaten. Benim köpeklerle ne pozlarım var daha göreceksin.![]()
Güzel fotoğraflar devamını da daha farklı hayvan fotoğraflarını da beklerim yine.![]()
Dosya yükle olarak yüklesen küçük resim olarak yükleyebilirsin. Kopyala yapıştır yapma.elimde daha cins hayvanlar varda senin gibi yükleyemedim fotolarıyer kaplıyor benimkiler....
Dosya yükle olarak yüklesen küçük resim olarak yükleyebilirsin. Kopyala yapıştır yapma.![]()
Normal cevap yazdığın yerin altında ayrıntılı düzenleme bölümü var ya oraya tıklayıp aşağı da çıkan dosya ekle butonunu kullanabilirsin ama resim boyutunu paintten küçülterek dosya yüklemen lazım. Boyut önemli çünkü.dosya ekle nasıl oluyor yaa anlayamadım![]()
Normal cevap yazdığın yerin altında ayrıntılı düzenleme bölümü var ya oraya tıklayıp aşağı da çıkan dosya ekle butonunu kullanabilirsin ama resim boyutunu paintten küçülterek dosya yüklemen lazım. Boyut önemli çünkü.![]()