Favoriforumum Evcil Dostlar Projesi Resim Bölümü !

Benle takılmaya devam et :D

Civcivi şuan bulmam zor çevre bucakta havalar soğuk ama yaza doğru onları da alacağım karelere inşallah. :)
Senle takılırsam beni ısırlar :D yaklaşamam o kadar köpeklere :)[/quote]
Yarın devamı gelecek fotoğrafların zaten. Benim köpeklerle ne pozlarım var daha göreceksin. :D

katılıyorum kendinle beraber çektiğin köpekcik iyi çıkmış ..birde caddede yürüyen tavukcuk iyi :D :D

Bu arada kedilerin içine cin kaçmış gibi töve estafirullah :D
bende dün okula giderken erken çıktım evden ,çöp konteynerından bir kedi fırladı bacağama yapıştı ama ne yaptıysam ayıramadım bacağımı sallıyorum ayrılmıyor felan sonra yoldan geçen adamın biri geldi gerildi gerildi topa vurur gibi tekmeyi bi vurdu..kedi 2 metre felan uçtu...yoksa kedi hala bacağımdaydı yanii... :D :D

vxyyk.jpg
vxz2c.jpg

Bu köpeği büyük adada gördüm çok beğendim attım çantama eve getirdim..ama wapurda felan sıkıntı çıkarttı zorda olsa benimle şimdi :D bir güzel yıkadım veterinere götürdüm şimdi ipek gibi bemybeyaz :D :D @denizz19

Son düzenleme:
Güzel fotoğraflar devamını da daha farklı hayvan fotoğraflarını da beklerim yine. :)

dosya ekle nasıl oluyor yaa anlayamadım :)
Normal cevap yazdığın yerin altında ayrıntılı düzenleme bölümü var ya oraya tıklayıp aşağı da çıkan dosya ekle butonunu kullanabilirsin ama resim boyutunu paintten küçülterek dosya yüklemen lazım. Boyut önemli çünkü. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp