Evet bu pozu uyanmamaları için çok yavaşça çektim.bunu beğendimçok şekerler
![]()
Evet bu pozu uyanmamaları için çok yavaşça çektim.bunu beğendimçok şekerler
![]()
Büyük köpeklerden korksamda yavruları seviyorumEvet bu pozu uyanmamaları için çok yavaşça çektim.Bizim kampüste gezinen sıpalar.
Maalesef biri hayatta değil hastalandı ve öldü.
Abartma be Furkan. İnsanlardan daha masum canlılar. Bir canlıya dokunduğun an da onu sevdiğini anlayabilirsin. O kadar naif hayvanlar ki çünkü çok çabuk kırılıyorlar insana.Teşekkürler Haluk. Forumu aktif hale getirmek görevimiz hep aynı klişe işler görmek sıkıyor beni forumda. Biraz diğer bölümleri de canlandırmak zorundayız.
Bırak fotoğraf çektirmeyi, yanından dahi geçemem 😱
Evet resimde gözleri parladı ama duvarın üzerinde çok iyi duruyordu dikkatimden kaçmadı aldım poza hemen.
O korkunç dediğin kedi aslında çok masum bir kediydi orada yaptığı tek şey miyavlamak.![]()
Sen boşver Gediği falan nasıl ısınmaya başladın mı tövbe ki ısındıysan.Forumun Ömür Gediği seçildin bu ve diğer yorumlarla.
Hayvanlar kadar sevimsiz şeyler olamaz bence.Çok zararlılar ve korkunçlar.![]()
Abartma be Furkan. İnsanlardan daha masum canlılar. Bir canlıya dokunduğun an da onu sevdiğini anlayabilirsin. O kadar naif hayvanlar ki çünkü çok çabuk kırılıyorlar insana.
Yiyecek derken zaten çöp konteynırının üzerinde dolanıyordu dikkatimi çekti aslında asıl amacım üzerindeyken çekmekti ama aşağı atladı.![]()
Evet çok tatlıydı.Resim çekindiğin köpek tatlı bir şeye benziyor.Fosforlu ve kara kedi de iyiymiş.
![]()
Yaparız aranıResimler iyi. Ama hayvanlarla aram yok.![]()
Korkunu onlara yaklaşarak ve dokunarak kırabilirsin. Unutma hiçbir canlı zarar vermediğin sürece ısırmaz istisnalar dışında.Sen boşver Gediği falan nasıl ısınmaya başladın mı tövbe ki ısındıysan.
Ama gerçekten ben tüm hayvanlardan korkuyorum, gerçekten elimde değil![]()
En faZla tavşanla aramı yaparsınKorkunu onlara yaklaşarak ve dokunarak kırabilirsin. Unutma hiçbir canlı zarar vermediğin sürece ısırmaz istisnalar dışında.
Evet çok tatlıydı.
Yaparız aranı![]()
Sen boşver Gediği falan nasıl ısınmaya başladın mı tövbe ki ısındıysan.
Ama gerçekten ben tüm hayvanlardan korkuyorum, gerçekten elimde değil![]()
Korkunu onlara yaklaşarak ve dokunarak kırabilirsin. Unutma hiçbir canlı zarar vermediğin sürece ısırmaz istisnalar dışında.
Evet çok tatlıydı.
Yaparız aranı![]()
Yahu sen erkeksin hiç kediden köpekten çekinilir mi sen genç üniversiteli nesilsin küçüklere örnek olmalısın.En faZla tavşanla aramı yaparsın![]()
Evcil dediğin zaman ne anlıyorsun sen ? Solucan mı paylaşayım.Yok be ne ısınması.Sen en kötü yerden başladın Kedi köpek en sevmediklerimiz.![]()
Küçükken köpekli ilgili kötü bi anım var. Ondan sonra hayvanlardan nefret ettim öyle de gidicek.Yahu sen erkeksin hiç kediden köpekten çekinilir mi sen genç üniversiteli nesilsin küçüklere örnek olmalısın.![]()