Favoriforumum Evcil Dostlar Projesi Resim Bölümü !

bunu beğendim :lol: çok şekerler :love1:
7-jpg.26854
Evet bu pozu uyanmamaları için çok yavaşça çektim. :) Bizim kampüste gezinen sıpalar. :( Maalesef biri hayatta değil hastalandı ve öldü.

Ben size kendi ellerimle beslediğim civcivlerin fotosunu atayım isterseniz yazlıkta baktım 2 ayda salam ye sucuk ye pilav ye hayvanlar şişti :) :D

Evet bu pozu uyanmamaları için çok yavaşça çektim. :) Bizim kampüste gezinen sıpalar. :( Maalesef biri hayatta değil hastalandı ve öldü.
Büyük köpeklerden korksamda yavruları seviyorum :) üzüldüm yavruya.malesef sokak hayvanları hastalandığında gerekli aşıları yapılmıyor ve ölüyorlar :( :( tüm resimler güzel ellerine sağlık :)

Ben hayvanları severim ama acayip derecede korkarım.Özellikle kuş türü tüylü hayvanlara hayatta yaklaşamam.Koyunlarla yakın bir dostluğumuz var.Hem çok fazla tüyleri olmuyor hemde kurban bayramları dışında oldukça uysallar.

işte bir orman köpeği ve beni onu severken...1 yıl önce...
vxts4.jpg

işte buda benim köpeğim yazlıkta ... hayvanlarımıza sahip çıkalım lütfen...
vxtwt.jpg

Son düzenleme:
Teşekkürler Haluk. Forumu aktif hale getirmek görevimiz hep aynı klişe işler görmek sıkıyor beni forumda. Biraz diğer bölümleri de canlandırmak zorundayız. :)

Bırak fotoğraf çektirmeyi, yanından dahi geçemem 😱
Abartma be Furkan. İnsanlardan daha masum canlılar. Bir canlıya dokunduğun an da onu sevdiğini anlayabilirsin. O kadar naif hayvanlar ki çünkü çok çabuk kırılıyorlar insana. :)

Yiyecek derken zaten çöp konteynırının üzerinde dolanıyordu dikkatimi çekti aslında asıl amacım üzerindeyken çekmekti ama aşağı atladı. :)[/quote]

Ama gerçekten ben tüm hayvanlardan korkuyorum, gerçekten elimde değil :(

Evet resimde gözleri parladı ama duvarın üzerinde çok iyi duruyordu dikkatimden kaçmadı aldım poza hemen. :D

O korkunç dediğin kedi aslında çok masum bir kediydi orada yaptığı tek şey miyavlamak. :D

Forumun Ömür Gediği seçildin bu ve diğer yorumlarla.:F

Hayvanlar kadar sevimsiz şeyler olamaz bence.Çok zararlılar ve korkunçlar.:(

Resim çekindiğin köpek tatlı bir şeye benziyor. :D Fosforlu ve kara kedi de iyiymiş. :D

Forumun Ömür Gediği seçildin bu ve diğer yorumlarla.:F

Hayvanlar kadar sevimsiz şeyler olamaz bence.Çok zararlılar ve korkunçlar.:(
Sen boşver Gediği falan nasıl ısınmaya başladın mı tövbe ki ısındıysan. :D

Abartma be Furkan. İnsanlardan daha masum canlılar. Bir canlıya dokunduğun an da onu sevdiğini anlayabilirsin. O kadar naif hayvanlar ki çünkü çok çabuk kırılıyorlar insana. :)

Yiyecek derken zaten çöp konteynırının üzerinde dolanıyordu dikkatimi çekti aslında asıl amacım üzerindeyken çekmekti ama aşağı atladı. :)

Ama gerçekten ben tüm hayvanlardan korkuyorum, gerçekten elimde değil :([/quote]
Korkunu onlara yaklaşarak ve dokunarak kırabilirsin. Unutma hiçbir canlı zarar vermediğin sürece ısırmaz istisnalar dışında. :)

Resim çekindiğin köpek tatlı bir şeye benziyor. :D Fosforlu ve kara kedi de iyiymiş. :D
Evet çok tatlıydı. :D

Resimler iyi. Ama hayvanlarla aram yok. :(
Yaparız aranı :)

Korkunu onlara yaklaşarak ve dokunarak kırabilirsin. Unutma hiçbir canlı zarar vermediğin sürece ısırmaz istisnalar dışında. :)

Yaparız aranı :)[/quote]
En faZla tavşanla aramı yaparsın :d

En faZla tavşanla aramı yaparsın :D[/quote]
Yahu sen erkeksin hiç kediden köpekten çekinilir mi sen genç üniversiteli nesilsin küçüklere örnek olmalısın. :D

Yok be ne ısınması.Sen en kötü yerden başladın Kedi köpek en sevmediklerimiz.:(

Yahu sen erkeksin hiç kediden köpekten çekinilir mi sen genç üniversiteli nesilsin küçüklere örnek olmalısın. :D
Küçükken köpekli ilgili kötü bi anım var. Ondan sonra hayvanlardan nefret ettim öyle de gidicek. :D[/quote]
Gitmeyecek gitmemeli. Benim de anılarım var kötü şekilde ama şuan hala sevebiliyorum. :)