Favoriforumum Evcil Dostlar Projesi Resim Bölümü !

Yapan arkadaş in ellerine sağlık

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• kusarken.jpg
    kusarken.jpg
    56.1 KB · Hit: 203
  • palazlar.jpg
    palazlar.jpg
    56.2 KB · Hit: 434
  • uçarken.jpg
    uçarken.jpg
    21.4 KB · Hit: 560
  • mavi.jpg
    mavi.jpg
    68.9 KB · Hit: 399
Güvercinlerin tuysuz ve canlı halleri bi daha tavuk görmek istemem heralde:X
Ama ikinci resimdeki halleri de büyümüş halleri :) Bu anları bizzat yaşadım :) Dokunsan öleceklermiş gibi. :)

Güvercin gerdanlığı nedir bilir misin kardeş ?:)
Hayır bilmiyorum nedir o ? :)

Güzellermiş.Uçan güvercini iyi yakalamışsın.Eline sağlık.:D
Evet o pozu çok iyi yakaladım özellikle silmem o fotoğrafı çünkü benim için çok büyük bir anı. :( Şimdi olsa da yine beslesem dediğim canlılardan.

İlk resimdeki yavrularımı (b)
Evet Ahmad yavrular. Çok şeker olduklarını söyleyemeyeceğim ama çirkin de olsalar tatlılardı bence. :D

Tavuğa daha çok benziyorlar. :(
Çok iyi besliyordum ondan tavuk gibi oldular. :D

Ama ikinci resimdeki halleri de büyümüş halleri :) Bu anları bizzat yaşadım :) Dokunsan öleceklermiş gibi. :)

Hayır bilmiyorum nedir o ? :)

Evet o pozu çok iyi yakaladım özellikle silmem o fotoğrafı çünkü benim için çok büyük bir anı. :( Şimdi olsa da yine beslesem dediğim canlılardan.

Evet Ahmad yavrular. Çok şeker olduklarını söyleyemeyeceğim ama çirkin de olsalar tatlılardı bence. :D

Çok iyi besliyordum ondan tavuk gibi oldular. :D
Ramiz dayı anlatmıştı Ezel'de!Güvercinin boynundaki kırmızımtırak tüyler vardır ya… Bir kere taktı mı güvercin o tasmayı boynuna, başka birini sevemezmiş. Ama fazla sevgiden güvercinler bazen birbirlerinin gırtlağını deşerlermiş. O yüzden o kızıl tasmaya ‘güvercin gerdanı’ derlermiş!

hayvanları çok seviyon deniz helal valla :D ben hiç sevmem hayvanları ben hayvan sevmim insan sevim :kiki: