Bilmem bana sardın da varsa bir sıkıntın söyle de kozlarımızı paylaşalım diyecektim.Bilmem öyle takılmaca tüm hafta FF özlemiştir beni düşüncesi ile yazıyorum.![]()
Bilmem bana sardın da varsa bir sıkıntın söyle de kozlarımızı paylaşalım diyecektim.Bilmem öyle takılmaca tüm hafta FF özlemiştir beni düşüncesi ile yazıyorum.![]()
Bilmem bana sardın da varsa bir sıkıntın söyle de kozlarımızı paylaşalım diyecektim.![]()
Vuhuu kavgada söylenmez bu laf yaktım çıranı.Ne derdim oalcak sadece totali temsil ettiğin için konularda kendine yer buluyorsun o kadar.![]()
Vuhuu kavgada söylenmez bu laf yaktım çıranı.![]()
Totali temsil etmesem kaale almam manası çıkardım ben fazlasıyla art niyetli bir kişiliğim.Seni övmüş olman gerekirdü aslında bu kelimelerle.![]()
Kaale alındığın noktayı belirttim.Totali temsil etmesem kaale almam manası çıkardım ben fazlasıyla art niyetli bir kişiliğim.![]()
Kaalsiz kalırsın inşallah bir gün o zaman beni anlayacağını umut ediyorum sevgili UmutKaale alındığın noktayı belirttim.![]()
Kaalsiz kalırsın inşallah bir gün o zaman beni anlayacağını umut ediyorum sevgili Umut![]()
Gönderme yapmadığımı göremeyecek kadar gönderme yapmamışsın hayatında.Göndermelerin iyice vasatlaştı.ss
Gönderme yapmadığımı göremeyecek kadar gönderme yapmamışsın hayatında.![]()