Bilmem bana sardın da varsa bir sıkıntın söyle de kozlarımızı paylaşalım diyecektim.Bilmem öyle takılmaca tüm hafta FF özlemiştir beni düşüncesi ile yazıyorum.
Bilmem bana sardın da varsa bir sıkıntın söyle de kozlarımızı paylaşalım diyecektim.Bilmem öyle takılmaca tüm hafta FF özlemiştir beni düşüncesi ile yazıyorum.
Bilmem bana sardın da varsa bir sıkıntın söyle de kozlarımızı paylaşalım diyecektim.
Vuhuu kavgada söylenmez bu laf yaktım çıranı.Ne derdim oalcak sadece totali temsil ettiğin için konularda kendine yer buluyorsun o kadar.
Vuhuu kavgada söylenmez bu laf yaktım çıranı.
Totali temsil etmesem kaale almam manası çıkardım ben fazlasıyla art niyetli bir kişiliğim.Seni övmüş olman gerekirdü aslında bu kelimelerle.
Kaale alındığın noktayı belirttim. Doğru anlamışsın yani.Totali temsil etmesem kaale almam manası çıkardım ben fazlasıyla art niyetli bir kişiliğim.
Kaalsiz kalırsın inşallah bir gün o zaman beni anlayacağını umut ediyorum sevgili UmutKaale alındığın noktayı belirttim.
Kaalsiz kalırsın inşallah bir gün o zaman beni anlayacağını umut ediyorum sevgili Umut
Gönderme yapmadığımı göremeyecek kadar gönderme yapmamışsın hayatında.Göndermelerin iyice vasatlaştı.ss
Gönderme yapmadığımı göremeyecek kadar gönderme yapmamışsın hayatında.