Yok zaten onu elemli açmam merak etme. Aman o da zor bela devam ediyor.Hayat Yolunda'yı tutturduğunu söyleyebiliriz aslında.
Yok zaten onu elemli açmam merak etme. Aman o da zor bela devam ediyor.Hayat Yolunda'yı tutturduğunu söyleyebiliriz aslında.
O sinsi gülüşünün ardındaki derin anlamı anladım.Yok zaten onu elemli açmam merak etme. Aman o da zor bela devam ediyor.
Yok lo Kerem hatrına kötü düşünmüyorum.O sinsi gülüşünün ardındaki derin anlamı anladım.
Kanal D hala dokunmadığına göre memnun demek ki hem ne masrafı olacak dizinin ab'de de zirveyi aldı işte daha ne
Gönül İşleri'ni düşürür belki işte.Yok lo Kerem hatrına kötü düşünmüyorum.
Biter biter Kanal D acımaz hem Acil Servis başlayacak.
Bakıcaz artık.Gönül İşleri'ni düşürür belki işte.
Çok beklersin. Başarılar Med Yapım'ın dizisine.
Ne kadar üzüldüm anlatamam. ( )
Şeref Meselesi'ni kim açsa tutar acaba
Yok lo Kerem hatrına kötü düşünmüyorum.
Biter biter Kanal D acımaz hem Acil Servis başlayacak.
Güneşi Beklerken'i izledim o kadar.Üzülme zaten ben seni üzmeyi biliyorum. Sanırım alttaki kim ben olacağım.
Kerem'in ne hatrı varmış loo sende.
Güneşi Beklerken'i izledim o kadar.
Sonunda iyiye döndü ama. İzledik işte hatırı var fazla kurcalama.O Dizide diğer çocuktan bile kötüydü neyinden hatır kaptıysa.ss
Sonunda iyiye döndü ama. İzledik işte hatırı var fazla kurcalama.
Aynen hepimiz forum saatinin şeyine düşecez kesin sen yine 10, 15 defa açar alırsın konuyu zaten.Konu için büyük rekabet oluşacak.
Aynen hepimiz forum saatinin şeyine düşecez kesin sen yine 10, 15 defa açar alırsın konuyu zaten.
Konuyu sana kaptırmamak için elimden geleni yapacağım.Üzülme zaten ben seni üzmeyi biliyorum. Sanırım alttaki kim ben olacağım.
Kerem'in ne hatrı varmış loo sende.
Konuyu sana kaptırmamak için elimden geleni yapacağım.
Ahmad açsın, Özgür açsın, Atacan açsın ama sen açma.
Güncelleme yapacağım zaten kısa süre sonra tasası size mi düştü @sokak sanati sen kendi işine bak.
Burada bir istikrar varsa onu ben sağlamasını bilirim seni hiç ilgilendirmez.FF'deki istikrar için şey ettim.
Burada bir istikrar varsa onu ben sağlamasını bilirim seni hiç ilgilendirmez.
Sevgili Umut derdin neAtara bak sen. Ama benle ilgili bir program midahelemde bir sakınca yok.🙄
Sevgili Umut derdin ne