Yok zaten onu elemli açmam merak etme.Hayat Yolunda'yı tutturduğunu söyleyebiliriz aslında.![]()
Yok zaten onu elemli açmam merak etme.Hayat Yolunda'yı tutturduğunu söyleyebiliriz aslında.![]()
O sinsi gülüşünün ardındaki derin anlamı anladım.Yok zaten onu elemli açmam merak etme.Aman o da zor bela devam ediyor.
![]()
Yok lo Kerem hatrına kötü düşünmüyorum.O sinsi gülüşünün ardındaki derin anlamı anladım.
Kanal D hala dokunmadığına göre memnun demek ki hem ne masrafı olacak dizinin ab'de de zirveyi aldı işte daha ne![]()
Gönül İşleri'ni düşürür belki işte.Yok lo Kerem hatrına kötü düşünmüyorum.
Biter biter Kanal D acımaz hem Acil Servis başlayacak.![]()
Bakıcaz artık.Gönül İşleri'ni düşürür belki işte.
Çok beklersin.Başarılar Med Yapım'ın dizisine.
![]()
![]()
Ne kadar üzüldüm anlatamam.(
)
Şeref Meselesi'ni kim açsa tutar acaba![]()
Yok lo Kerem hatrına kötü düşünmüyorum.
Biter biter Kanal D acımaz hem Acil Servis başlayacak.![]()
Güneşi Beklerken'i izledim o kadar.Üzülme zaten ben seni üzmeyi biliyorum.Sanırım alttaki kim ben olacağım.
Kerem'in ne hatrı varmış loo sende.![]()
Güneşi Beklerken'i izledim o kadar.![]()
Sonunda iyiye döndü ama.O Dizide diğer çocuktan bile kötüydü neyinden hatır kaptıysa.ss
Sonunda iyiye döndü ama.İzledik işte hatırı var fazla kurcalama.
![]()
Aynen hepimiz forum saatinin şeyine düşecez kesin sen yine 10, 15 defa açar alırsın konuyu zaten.Konu için büyük rekabet oluşacak.![]()
Aynen hepimiz forum saatinin şeyine düşecez kesin sen yine 10, 15 defa açar alırsın konuyu zaten.![]()
![]()
Konuyu sana kaptırmamak için elimden geleni yapacağım.Üzülme zaten ben seni üzmeyi biliyorum.Sanırım alttaki kim ben olacağım.
Kerem'in ne hatrı varmış loo sende.![]()
Konuyu sana kaptırmamak için elimden geleni yapacağım.
Ahmad açsın, Özgür açsın, Atacan açsın ama sen açma.![]()
Güncelleme yapacağım zaten kısa süre sonra tasası size mi düştü @sokak sanati sen kendi işine bak.![]()
Burada bir istikrar varsa onu ben sağlamasını bilirim seni hiç ilgilendirmez.FF'deki istikrar için şey ettim.![]()
Burada bir istikrar varsa onu ben sağlamasını bilirim seni hiç ilgilendirmez.![]()
Sevgili Umut derdin neAtara bak sen.Ama benle ilgili bir program midahelemde bir sakınca yok.🙄
Sevgili Umut derdin ne![]()