FavoriForumum 8 Yaşında!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
1 Şubat 2007'de kurulan FavoriForumum bugün itibariyle 8. yaşını doldurdu.

Bizi bugünlere taşıyan herkese sonsuz teşekkürler.

Gün içerisinde bazı sürprizlerimiz olacak. Bu kez lafı fazla uzatmayacağım, daha çok icraatların olduğu bir doğum günü kutlaması yapacağız forum için. :):)

1 Şubat'lar bizim için mutlu olduğu kadar hüzünlü de bir gün. Değerli sanatçımız Barış Manço'yu ölümünün 16. yılında bir kez daha saygıyla anıyoruz. Yenilenen FavoriForumum'u beklerken bir yandan da kendinize güzellik yapıp Mançoloji albümlerini dinleyebilirsiniz:

https://www.ttnetmuzik.com.tr/#/album-Mancoloji_1-26663
https://www.ttnetmuzik.com.tr/#/album-Mancoloji_2-26655

Mutlu Yıllar FF.:X Bugünü bayram ilan edip yıl başındaki kar yağdırmayı bugünde kutlama efektleri şeklinde yağdırmalısın bence @OzaN .:F

Nice senelere :) ilk geldiğim günü çok net hatırlıyorum :D
O zman lar forum mavi tonlarındaydı sonra Xenforo geçince Forum kalitesini iyice yükseltti :))

Barış Manço saygıyla anıyoruz :) MusicSurvivor dün elenmesi kaderin oyunu mu desem bilemedim şimdi :D

Nice mutlu yıllara FF, ben de iyi ki kayıt olmuşum buraya. :)

Barış Manço da nurlar içinde yatsın, Allah rahmet eylesin. :(

İnşallah kalıcı bir forum olur ve yıllarca devam eder. Bu forum benim hobim gibi birşey oldu :) 3 yıldır vazgeçemedim bir türlü :) Bu siteyi kurduğu için @OzaN'a teşekkürler :)

Bu arada Barış Manço'yu saygıyla anıyoruz.

Mutlu yıllar FF :) Ben kaydolalı henüz 5 ay oldu ama bende bir türlü bırakmayanlardanım.

Barış Manço Nur içinde yatsın :(

tebrikler @OzaN büyük bir başarı gerçekten 😉😉😉😉

1.yılımı doldurmuş birisi olarak en azından o 8 yılın 1 yılından pay almaktan dolayı mutluyum yanı :Z:Z:Z:Z

Nice senelere FF ailesi. Buranın benim için ne kadar önemli olduğunu defalarca söyledim, tekrar etmeme gerek yok, iyi ki gelmişim buraya. :)

Barış Manço abimizi de saygıyla anıyoruz, nur içinde yatsın..

4 yıldır bu forumdayım geldiğim yıllara oranla baya bi gelişme var kesinlikle onu söyleyebilirim ilk geldiğimde bu kadar fazla üyemiz bile yoktu ama şimdi o zamana göre baya bi üyemiz var ve her geçen gün de artmaya devam ediyor. :)

Umarım uzun soluklu bi forum yolculuğu olur ve hedeflediğimiz yerlere gelmiş oluruz inşallah. :)

Vay be üye olalı 4 yıl olmuş nerdeyse.8 yılda baya gelişti forum emeği geçenlere tebrikler.

4.yılımı doldurmaya 26 gün kaldı. :D Forumun 8.yılı kutlu olsun böyle bir forumda yönetici olmak büyük zevk. İlk geldiğimde daha küçüktük. O zaman aktif üye sayısı şimdinin yarısı kadar bile değldi herkesin ismini bile bilirdim şimdi ama iyice büyüdük tanımadığım üyeler çok. :D Umarım büyümeye devam ederiz hızla. :)