Niye haksızlık olsun görmek isterdik madem o kadar iyisin.lisede web tasarım mezunu okuuğum için bu logo yanı klasık adıyla banner bizim uzmanlık alanımzıa giriyor css prokramalrının hepsini yalayıp yutmustuk css3 ten bile yanı çok iyi şeyler çıakrtırdım ama ben daha öcnede söyledim arkadaşlara haksızlık olmasın diye hiç bulaşmadım bu logo yarışmasına sırasıya 1-2-3 sıralara verdim oylarımı
ahhhh ama sırf @OzaN a gıcklık olsun diye dantelli bir logo yapıcaktım ama oylama başlamış bile
Yarın forum tamamen mi yenilecek? 😱Şimdiden duyurayım maalesef iyi logoların birçoğu sonlarda gelmeye başladığından oylama çok geçe kaldı ve hangi logo seçilirse seçilsin ince ayarlarının falan yapılmasıyla yarına yetişmesine imkan yok. Yarın yenilenen tasarım yayınlanacak ve mecburen geçici olarak bir logo yaptım. Yani bu yarışmanın kesin sonucu yarın belli olmayacak.
Niye haksızlık olsun görmek isterdik madem o kadar iyisin.
biz lisede kodlarla kendimiz site olusturuyorduk hiç başka sitelerden çalmadanŞimdiden duyurayım maalesef iyi logoların birçoğu sonlarda gelmeye başladığından oylama çok geçe kaldı ve hangi logo seçilirse seçilsin ince ayarlarının falan yapılmasıyla yarına yetişmesine imkan yok. Yarın yenilenen tasarım yayınlanacak ve mecburen geçici olarak bir logo yaptım. Yani bu yarışmanın kesin sonucu yarın belli olmayacak.
Niye haksızlık olsun görmek isterdik madem o kadar iyisin.
Tamamen demeyelim ama ciddi bir yenilenme var.Yarın forum tamamen mi yenilecek? 😱
Sabah uyandığımızda olmuş olur mu yoksa yarın gün boyu forum kapalı mı olur?Tamamen demeyelim ama ciddi bir yenilenme var.
Kaçta uyanacağına bağlı diyim.Sabah uyandığımızda olmuş olur mu yoksa yarın gün boyu forum kapalı mı olur?
9 gibi uyanır girerim sanırım.Kaçta uyanacağına bağlı diyim.Hiç kapalı olmayacak o kesin, bir anda olacak.
Buradan kendime pay biçtim iltifatın için sağol.Şimdiden duyurayım maalesef iyi logoların birçoğu sonlarda gelmeye başladığından oylama çok geçe kaldı ve hangi logo seçilirse seçilsin ince ayarlarının falan yapılmasıyla yarına yetişmesine imkan yok. Yarın yenilenen tasarım yayınlanacak ve mecburen geçici olarak bir logo yaptım. Yani bu yarışmanın kesin sonucu yarın belli olmayacak.
Sonuçlar bu gece açıklanırsa herhangi bir logoyu editleyebilirim. Diğer üyelerinki de dahilŞimdiden duyurayım maalesef iyi logoların birçoğu sonlarda gelmeye başladığından oylama çok geçe kaldı ve hangi logo seçilirse seçilsin ince ayarlarının falan yapılmasıyla yarına yetişmesine imkan yok. Yarın yenilenen tasarım yayınlanacak ve mecburen geçici olarak bir logo yaptım. Yani bu yarışmanın kesin sonucu yarın belli olmayacak.
Yok zaten bir sonuç da çıkmaz baksana oylar hemen hemen aynı, ikinci tur şart. Yenilenen temayı da görün hem.Sonuçlar bu gece açıklanırsa herhangi bir logoyu editleyebilirim. Diğer üyelerinki de dahil
Aynen zten 2.tur olacağı belliydi 3 resim seçiyoruz sonuçta. Benim logoların pss dosyası var nasıl olsa editleme serbestYok zaten bir sonuç da çıkmaz baksana oylar hemen hemen aynı, ikinci tur şart. Yenilenen temayı da görün hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?