yok valla hiç alalaksı yokBen olsaydım Karadayı, Kenan ve Bergüzar yüksek alacaktı ondan teklif etmedin dimi.
yok valla hiç alalaksı yokBen olsaydım Karadayı, Kenan ve Bergüzar yüksek alacaktı ondan teklif etmedin dimi.
Tamam.yok valla hiç alalaksı yokdediğim gibi yönetimden kimseyi istemedim
gerçekler işteTamam.Bu arada çirkinlik uzmanı ve tek ağır ab üyesi fena güldürdü.
Ne Çiğdem çirkin ne de sen tek ağır ab üyesin.gerçekler işte
aksini ispat etNe Çiğdem çirkin ne de sen tek ağır ab üyesin.
Yine Sedef'e geldi konu melun.aksini ispat etsenin sedefçiliğin ka gerçek o dediklerim
haklısın 6 yıldır başrol olaıyor olsa da bitiyor hemenYine Sedef'e geldi konu melun.
Benim Sedefçiliğim tartışılamaz bile 6 yıl oldu.
Başrol olamıyor mu.haklısın 6 yıldır başrol olaıyor olsa da bitiyor hemenhep senin uğursuzluğun
ezelBaşrol olamıyor mu.Tüm dizilerinde başrollerdeydi.
Ezel'de de başrollerden biriydi.
bence tek kadın başrol cansu dereydiEzel'de de başrollerden biriydi.Ezel'de bir sürü önemli isim vardı ve hepsi de başroldü.
Kadın başrol demedim zaten.bence tek kadın başrol cansu dereydi
hadi geç oldu uyu da sedefini görKadın başrol demedim zaten.Başrollerden biriydi işte uzatma.
Daha erken.hadi geç oldu uyu da sedefini gör
ve de reytingleriDaha erken.Neyse Sedef'i görmeme 3 gün kaldı.
Tuba falan neyse de, senden yaşça büyük ve deneyimli olan Bennu Yıldırımlar'ı bile kıskanıyorsan bize bir şey söylemek düşmez.hahahah çatlayında patlayınnn
sizin ölüp bayıldığınız ünlü kadınları 1.sıraya koydurmadım onunu yerine daha tipsiz daha yaslı olan bennu yıldırımları koydurdum benim en büyük başarım oydu sonucta ben varken diğer cadolozları 1.sıraya koydurmazdım
ben zaten 1.sıraya vahideyi 2.sıraya bennuyu koymuştum ikisinden birini zirvede istiyordum bu alanda tam istediğimi yansıtmışım listeyeTuba falan neyse de, senden yaşça büyük ve deneyimli olan Bennu Yıldırımlar'ı bile kıskanıyorsan bize bir şey söylemek düşmez.
ben zaten 1.sıraya vahideyi 2.sıraya bennuyu koymuştum ikisinden birini zirvede istiyordum bu alanda tam istediğimi yansıtmışım listeye
geriye kalan tuba beren nurgul cadolozlarını zaten son sıralara sıralamıştım
tüm sene kenanı öpen bergüzara 7 verdin çok şaşırdımTuba falan neyse de, senden yaşça büyük ve deneyimli olan Bennu Yıldırımlar'ı bile kıskanıyorsan bize bir şey söylemek düşmez.
diğer kadınları hiçs evmediğim için berguzer 7.sırada kaldı malesef aynı puanı verebilsem hepsine 1 verirdim sıralama olunca bzılarına yüksek vermek zorunda kaldımtüm sene kenanı öpen bergüzara 7 verdin çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?