Favoriforumum Üyelerinden Ekran Karnesi

hahahah çatlayında patlayınnn :F:F:F
sizin ölüp bayıldığınız ünlü kadınları 1.sıraya koydurmadım onunu yerine daha tipsiz daha yaslı olan bennu yıldırımları koydurdum benim en büyük başarım oydu sonucta ben varken diğer cadolozları 1.sıraya koydurmazdım :A:A:A:A
Tuba falan neyse de, senden yaşça büyük ve deneyimli olan Bennu Yıldırımlar'ı bile kıskanıyorsan bize bir şey söylemek düşmez. :F

Tuba falan neyse de, senden yaşça büyük ve deneyimli olan Bennu Yıldırımlar'ı bile kıskanıyorsan bize bir şey söylemek düşmez. :F
ben zaten 1.sıraya vahideyi 2.sıraya bennuyu koymuştum ikisinden birini zirvede istiyordum bu alanda tam istediğimi yansıtmışım listeye :Z:Z:Z
geriye kalan tuba beren nurgul cadolozlarını zaten son sıralara sıralamıştım :F:F:F

ben zaten 1.sıraya vahideyi 2.sıraya bennuyu koymuştum ikisinden birini zirvede istiyordum bu alanda tam istediğimi yansıtmışım listeye :Z:Z:Z
geriye kalan tuba beren nurgul cadolozlarını zaten son sıralara sıralamıştım :F:F:F
tüm sene kenanı öpen bergüzara 7 verdin çok şaşırdım :F