Favoriforumum Üyelerinden Ekran Karnesi

Çok güzel bir karne oldu hepimiz emek verdik :) valla ben keyif aldım puanlarken :D

Son olarak Evet bazıları sonuçtan memnun olmayabilir fikrini güzelce belirtisin ama kalkıp ta yok çocukça yok Ergence laflar filan ne yani ? Eminim bu mesajları görüyorsundun banada birisinin 7/24 bir kadının fanı olmak çok tuhaf geliyor ama gidip te çocukça laflar etmiyorum 😉

1- Emre çok kışkırtıyor herkes kaldırmayabilir
2- Büyük ölçüde yanlı bir anket ama zaten öylesine yapılmış ciddiye almamak gerek.
3- Bu forumda hiçkimseye Tuba'ya olan kadar anticilik yapılmamıştır. Bunun da herkes farkındadır heralde. En azından ben aktif olduğumdan beri :)

Simdi değerlendirme yapayım :)
MY 1.olmasi iyi olmuş :D

O hayat benime sevindim tam hak ettiği sırada
Kocamın ailesi , karadayı geçmeliydi @sokak sanati :(
@Çiğdem- in oyunları bunlar :F

Kiraz mevsimi nasıl 7.olur ya ben kirazlardan sorumluyum ama pek etki gösterememisim :F olmamış :(
@Billy Kane olsaydı.ss

9. Ve 10 sıradaki diziler cuk oturmuş :A

1- Emre çok kışkırtıyor herkes kaldırmayabilir
2- Büyük ölçüde yanlı bir anket ama zaten öylesine yapılmış ciddiye almamak gerek.
3- Bu forumda hiçkimseye Tuba'ya olan kadar anticilik yapılmamıştır. Bunun da herkes farkındadır heralde. En azından ben aktif olduğumdan beri :)
nesine kışkırdın oy veren 8 kişiden 6 sı kpa izliyor gördüğümüze oy verdik suçlu mu olduk :)))
kimsenin ciddiye almasına gerek yok ben de twitter ergenlerinin şişirip sonuç belirlediği anketleri ciddiye almıyorum :)
tuba nın oyunculuğunu bğenmiyorum demek anticilik kabul ediliyorsa sadece forumda değil türkiyede en çok antisi olan tubadır:)))

Simdi değerlendirme yapayım :)
MY 1.olmasi iyi olmuş :D

O hayat benime sevindim tam hak ettiği sırada
Kocamın ailesi , karadayı geçmeliydi @sokak sanati :(
@Çiğdem- in oyunları bunlar :F

Kiraz mevsimi nasıl 7.olur ya ben kirazlardan sorumluyum ama pek etki gösterememisim :F olmamış :(
@Billy Kane olsaydı.ss

9. Ve 10 sıradaki diziler cuk oturmuş :A
@Çiğdem- in lsitesi herkese tersti :F