Karadayi abseninkilerde kesin ardır
Eskilerde vardır Total dizilerin.izlediğim diziler hep ab
Kpa listede yoktu.Engine yuksek puan verenlerdenim.Tubayada digerlerine gore orta puan verdim.Ben zaten her zaman soyledim Tubanin oyunculugunu o kadarda begenmiyorum ama bu dizide diger dizilerindeki performansina gore iyiOnun msjlarını göremiyorum ben sen benim msjımdan alıntı yapıp onu koruduğun için konu buraya geldi
O kişinin kurduğu bir ekipten Tuba'ya KPA'ya yada Engin'e yüksek puan vermesini beklemek hayalcilik olur zaten neyse konu bu değil zaten kendi çapınızda eğlenin ona birşey diyen yok sadece çok ciddi birşeymiş gibi gösterip havaya girmeyin bence
ab kriterleri hep değişiyor panpaEskilerde vardır Total dizilerin.
Yani sonradan A/B olduğun için ağır A/B olmuyirsin.
Mesela örnek ver?ab kriterleri hep değişiyor panpa
misal geçen sene küçük ağa ab grubunun tozunu attırdı bu sene totalMesela örnek ver?
O reyting sistemi ile ilgili sorun, yoksa Küçük Ağanın senaryosunun bir A/B dizisi olduğunu iddia etmeyeceksindir heralde? Bu sezon aldığı reytingler gerçek reytingleri. Şimdi halkın dizisi falan deme, ağır total bir senaryosu olduğunu ikimizde iyi biliyoruz.misal geçen sene küçük ağa ab grubunun tozunu attırdı bu sene total
halkın dizisi dicem hala halkımız total baksana ab grubu %13 ünü oluşturuyor sadeceO reyting sistemi ile ilgili sorun, yoksa Küçük Ağanın senaryosunun bir A/B dizisi olduğunu iddia etmeyeceksindir heralde? Bu sezon aldığı reytingler gerçek reytingleri. Şimdi halkın dizisi falan deme, ağır total bir senaryosu olduğunu ikimizde iyi biliyoruz.
Senin ilk sezonlarda Vadi-Arka Sokaklar gibi dizileri izlediğinle ilgili yorumlar görmüştüm diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim.
Off tmm.halkın dizisi dicem hala halkımız total baksana ab grubu %13 ünü oluşturuyor sadece
her total diziye de halkın dizisi demiyim halktan hikayeler işleyenlere diyorum
en çok izlene ya da forumda konuşulanlardan olursa olabilir zaten liste ya da konu bnm hakimiyetimde değil isteyen yapabilir@xemrexxx seneye bu listeye kara ekmek gircek tamam mı
Hatta @Çiğdem- kendi programında Emre ve Rüya'yı bir araya getirsin, konu da Tuba Büyüküstün olsun. Tabii başlarsa.
Kocamın ailesi karadayı geçmeliydi bence dizi kvp kafa tutuyor yani şok oldum [emoji19] @Çiğdem-
izlediğim diziler hep ab
hahahah çatlayında patlayınnnTuba'yı sevmiyor ya, onun için dedim. Yine 1 puan vermiş kıskançlığından. Ama Çiko, onu her türlü yener bence
yönetime karşıyım ondan yönetimden kimseye eklif eetmedimEmre keşke ben de oy vereydim.
Ben olsaydım Karadayı, Kenan ve Bergüzar yüksek alacaktı ondan teklif etmedin dimi.yönetime karşıyım ondan yönetimden kimseye eklif eetmedim