Favoriforumum Üyelerinden Ekran Karnesi

Onun msjlarını göremiyorum ben sen benim msjımdan alıntı yapıp onu koruduğun için konu buraya geldi :)

O kişinin kurduğu bir ekipten Tuba'ya KPA'ya yada Engin'e yüksek puan vermesini beklemek hayalcilik olur zaten neyse konu bu değil zaten kendi çapınızda eğlenin ona birşey diyen yok sadece çok ciddi birşeymiş gibi gösterip havaya girmeyin bence :)
Kpa listede yoktu.Engine yuksek puan verenlerdenim.Tubayada digerlerine gore orta puan verdim.Ben zaten her zaman soyledim Tubanin oyunculugunu o kadarda begenmiyorum ama bu dizide diger dizilerindeki performansina gore iyi

Neyse sonuclara bakarsak oyuncular ve kanallar siralamasi iyi ama diziler siralamasi pek tatmin etmedi beni.Karadayim ilk 3 te olmaliydi:(

misal geçen sene küçük ağa ab grubunun tozunu attırdı bu sene total :F
O reyting sistemi ile ilgili sorun, yoksa Küçük Ağanın senaryosunun bir A/B dizisi olduğunu iddia etmeyeceksindir heralde? Bu sezon aldığı reytingler gerçek reytingleri. Şimdi halkın dizisi falan deme, ağır total bir senaryosu olduğunu ikimizde iyi biliyoruz.
Senin ilk sezonlarda Vadi-Arka Sokaklar gibi dizileri izlediğinle ilgili yorumlar görmüştüm diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim.

O reyting sistemi ile ilgili sorun, yoksa Küçük Ağanın senaryosunun bir A/B dizisi olduğunu iddia etmeyeceksindir heralde? Bu sezon aldığı reytingler gerçek reytingleri. Şimdi halkın dizisi falan deme, ağır total bir senaryosu olduğunu ikimizde iyi biliyoruz.
Senin ilk sezonlarda Vadi-Arka Sokaklar gibi dizileri izlediğinle ilgili yorumlar görmüştüm diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim.
halkın dizisi dicem hala :F halkımız total baksana ab grubu %13 ünü oluşturuyor sadece :F
her total diziye de halkın dizisi demiyim halktan hikayeler işleyenlere diyorum :A

Hatta @Çiğdem- kendi programında Emre ve Rüya'yı bir araya getirsin, konu da Tuba Büyüküstün olsun. Tabii başlarsa. :F
Kocamın ailesi karadayı geçmeliydi bence dizi kvp kafa tutuyor yani şok oldum [emoji19] @Çiğdem-
izlediğim diziler hep ab :bhr:
Tuba'yı sevmiyor ya, onun için dedim. Yine 1 puan vermiş kıskançlığından. Ama Çiko, onu her türlü yener bence :F
hahahah çatlayında patlayınnn :F:F:F
sizin ölüp bayıldığınız ünlü kadınları 1.sıraya koydurmadım onunu yerine daha tipsiz daha yaslı olan bennu yıldırımları koydurdum benim en büyük başarım oydu sonucta ben varken diğer cadolozları 1.sıraya koydurmazdım :A:A:A:A

Son düzenleme: