Sen yeterince konustun zatenKonusturma beni![]()
Sen yeterince konustun zatenKonusturma beni![]()
Niye açılmıyor virüslü mü pc
Dizilerde süper lig gibi devre arasına girdidiziler de @destere yi örnek alıyorlar bir kaybolup bir geliyorlar diyeyim de @Harunnn60 kızarıp bozarsın çatlasın kıskançlıktan![]()
![]()
![]()
@Forumdash @serhatt
Şu Titansa başlayalım artık 11 ocakta yayınlanacakmış Netflix'te sanırım
@Forumdash da oyüzden 11 ocak diyordu zaten birlikte başlarızŞu Titansa başlayalım artık 11 ocakta yayınlanacakmış Netflix'te sanırım![]()
Aaa bilmiyorumkı çarpı olarak gelmiş @xemrexxx ine ne zırvaladıysa artık bilgisayarım önlem almısNiye açılmıyor virüslü mü pc![]()
Yarın izlerim@Forumdash da oyüzden 11 ocak diyordu zaten birlikte başlarız![]()
![]()
Yenilmezleri izle sen yarın yada diğer gün![]()
Bende bakarım yarın bir filimi tazeliyeyim ikiyi zaten tek izlemedim serisi onu bende ilk ilzyeecemYarın izlerim![]()
Yarın erken kalkayım o zaman aradan çıkarayım filmi çünkü.Bende bakarım yarın bir filimi tazeliyeyim ikiyi zaten tek izlemedim serisi onu bende ilk ilzyeecem![]()
Aaa 2015 de olan ikincisi cnmYarın erken kalkayım o zaman aradan çıkarayım filmi çünkü.
2015'de indirmiştim ama izleyememiştim şimdi kısmet oldu![]()
Tamam biliyorum 2012 yılında ilki çıktıAaa 2015 de olan ikincisi cnm2012 Olanı izleyeceksin başlangıç filmini ama forumda konusu yok sanırım şey de son izledimiz film konusunda yorumlarız
![]()
Ben nedense ikinciyi atlamısım anlamadımTamam biliyorum 2012 yılında ilki çıktıOna bakacağım sabah
![]()
Şu Titansa başlayalım artık 11 ocakta yayınlanacakmış Netflix'te sanırım![]()
11 Ocaka hazır@Forumdash da oyüzden 11 ocak diyordu zaten birlikte başlarız![]()
![]()
Yenilmezleri izle sen yarın yada diğer gün![]()
Aaa şu yeni avatarın güzel olmuş11 Ocaka hazırKöpekleri itleri de izledim
![]()
Uyuzluk edip beğendiğini biliyorumAaa şu yeni avatarın güzel olmuş![]()
![]()
![]()
Hhaha o diziyi izlemem ama zibidi yerine adam koymussun en azındanUyuzluk edip beğendiğini biliyorumama tam senlik dizi
Berlinin köpeklerindeki adam
![]()
Ama senlikHhaha o diziyi izlemem ama zibidi yerine adam koymussun en azından![]()
![]()
![]()