Evet tam öyle senlik bir dizi ki hangi diziye benzeteceğini söylesem şaşirmazsınTipi iyi bir dizi izlenimi veriyor![]()
![]()
![]()
Evet tam öyle senlik bir dizi ki hangi diziye benzeteceğini söylesem şaşirmazsınTipi iyi bir dizi izlenimi veriyor![]()
![]()
![]()
Hangi diziEvet tam öyle senlik bir dizi ki hangi diziye benzeteceğini söylesem şaşirmazsın![]()
Şansını zorlama bence ayoll gece geceDizinin konusunda söylim orada sor srunu![]()
Şansım yokki zatenŞansını zorlama bence ayoll gece gece![]()
![]()
![]()
Aaa eminim Yourt gibi oda güzeldir bir ara bakmaya çalısırım @Harunnn60 @serhattŞansım yokki zaten![]()
Avatarındaki bomba kim onu söylesin önceAaa eminim Yourt gibi oda güzeldir bir ara bakmaya çalısırım @Harunnn60 @serhatt
Ama şu zibidi Çağatay bitsin önce de içimden gelmesede bitiricem maksat daha fazla malzeme çıksın![]()
![]()
![]()
Alaman köpekleri diye bir dizi varmış
Diziyi bitirdi bile.Alaman köpekleri diye bir dizi varmış@kerem @Harunnn60 @xemrexxx şimdide @Forumdash a izletmiş
Nedenide belli oldu Faruk beyin avatarındakı adamla kandırıyormuş onları
![]()
![]()
![]()
Belki bir ara boşluk bulursam bakarım bunadaDiziyi bitirdi bile.Bir sen izlemedin.
![]()
Elindekileri bitirdeBelki bir ara boşluk bulursam bakarım bunada![]()
![]()
![]()
Diziler 1 hafta sonra dönecek birde biz oscar filmlerine baslayacaz kendimizde ayrıdan film izlemeye basladık senle Ayy daha zibidide duruyorElindekileri bitirde![]()
Oscar şeylerine etiketle beniDiziler 1 hafta sonra dönecek birde biz oscar filmlerine baslayacaz kendimizde ayrıdan film izlemeye basladık senle Ayy daha zibidide duruyor![]()
![]()
![]()
İzlemeye karar verdim filmlerde diyecem sana birlikte hareket etmek lazımOscar şeylerine etiketle beni![]()
Sıkıcı iç bayan filmleri izlemeyelim çiğdemİzlemeye karar verdim filmlerde diyecem sana birlikte hareket etmek lazım![]()
Aaa Yenilmezler 2 ye yarın bakalımmı onu bende ilk izleyecemSıkıcı iç bayan filmleri izlemeyelim çiğdem![]()
Çok hızlısınAaa Yenilmezler 2 ye yarın bakalımmı onu bende ilk izleyecem![]()
Artık yatalım malum geçte uyanmadımız için uykusuz kalıyoruz ama maksimum 7 saat yetiyor işte