Sen yeterince konustun zaten Ben gece glene kadar yine doldurusa getirmeyin @Harunnn60 ıKonusturma beni
Sen yeterince konustun zaten Ben gece glene kadar yine doldurusa getirmeyin @Harunnn60 ıKonusturma beni
Yok gece gelicem ben de dizi izlicem kafa dağitcam azcık grsz gece @Harunnn60Sen yeterince konustun zaten Ben gece glene kadar yine doldurusa getirmeyin @Harunnn60 ı
Gececi tayfa buluşalım ozaman @Harunnn60 bende kaçıyorum şuanlıkYok gece gelicem ben de dizi izlicem kafa dağitcam azcık grsz gece @Harunnn60
Niye açılmıyor virüslü mü pc
Dizilerde süper lig gibi devre arasına girdidiziler de @destere yi örnek alıyorlar bir kaybolup bir geliyorlar diyeyim de @Harunnn60 kızarıp bozarsın çatlasın kıskançlıktan @Forumdash @serhatt
Yok gece gelicem ben de dizi izlicem kafa dağitcam azcık grsz gece @Harunnn60
Şu Titansa başlayalım artık 11 ocakta yayınlanacakmış Netflix'te sanırımGececi tayfa buluşalım ozaman @Harunnn60 bende kaçıyorum şuanlık
@Forumdash da oyüzden 11 ocak diyordu zaten birlikte başlarızŞu Titansa başlayalım artık 11 ocakta yayınlanacakmış Netflix'te sanırım
Aaa bilmiyorumkı çarpı olarak gelmiş @xemrexxx ine ne zırvaladıysa artık bilgisayarım önlem almısNiye açılmıyor virüslü mü pc
Yarın izlerim@Forumdash da oyüzden 11 ocak diyordu zaten birlikte başlarız
Yenilmezleri izle sen yarın yada diğer gün
Bende bakarım yarın bir filimi tazeliyeyim ikiyi zaten tek izlemedim serisi onu bende ilk ilzyeecemYarın izlerim
Yarın erken kalkayım o zaman aradan çıkarayım filmi çünkü.Bende bakarım yarın bir filimi tazeliyeyim ikiyi zaten tek izlemedim serisi onu bende ilk ilzyeecem
Aaa 2015 de olan ikincisi cnm 2012 Olanı izleyeceksin başlangıç filmini ama forumda konusu yok sanırım şey de son izledimiz film konusunda yorumlarızYarın erken kalkayım o zaman aradan çıkarayım filmi çünkü.
2015'de indirmiştim ama izleyememiştim şimdi kısmet oldu
Tamam biliyorum 2012 yılında ilki çıktı Ona bakacağım sabahAaa 2015 de olan ikincisi cnm 2012 Olanı izleyeceksin başlangıç filmini ama forumda konusu yok sanırım şey de son izledimiz film konusunda yorumlarız
Ben nedense ikinciyi atlamısım anlamadım Arada kaynamısTamam biliyorum 2012 yılında ilki çıktı Ona bakacağım sabah
Şu Titansa başlayalım artık 11 ocakta yayınlanacakmış Netflix'te sanırım
11 Ocaka hazır Köpekleri itleri de izledim@Forumdash da oyüzden 11 ocak diyordu zaten birlikte başlarız
Yenilmezleri izle sen yarın yada diğer gün
Aaa şu yeni avatarın güzel olmuş11 Ocaka hazır Köpekleri itleri de izledim
Uyuzluk edip beğendiğini biliyorum ama tam senlik dizi Berlinin köpeklerindeki adamAaa şu yeni avatarın güzel olmuş
Hhaha o diziyi izlemem ama zibidi yerine adam koymussun en azındanUyuzluk edip beğendiğini biliyorum ama tam senlik dizi Berlinin köpeklerindeki adam
Ama senlikHhaha o diziyi izlemem ama zibidi yerine adam koymussun en azından