Fav10'dan Hepinize Mutlu Yıllar 🎉🎊🎈🎇🎆🧨

Konu kutlama konusu değil para mı sağlık mı anketine dönmüş.

Herkese yeni yılında neyi diliyorsa onun gerçekleşmesini dilerim. Umarım isteklerinizin kabul olduğu insanların bu sefer de 2021'e sallamadığı bir yıl olur.

Reactions: Dosi and Doğan
kardeşim senın fıkrın nedir alabilirmiyim fikrini merak ettım

Reactions: Gerekli24
@DarkLegenD her sene profilimde taş atardı, bu kez buraya damlamış

Geçen seneden kalma bu (tabi bunun bir kaç sene öncesinde tekrarı vardı) :

Reactions: Dosi
Benim için sağlık ama herkesin görüşüne saygım var tabiki.
tabıkı kardeşim fikirler farklıdır zevkler renkler tartışılmaz..bende herkesın farklı duşujncelerine saygılıyım..

------

Benim için sağlık ama herkesin görüşüne saygım var tabiki.
tabıkı kardeşim fikirler farklıdır zevkler renkler tartışılmaz..bende herkesın farklı duşujncelerine saygılıyım..

Reactions: Gerekli24
Yanlış hatırlamıyorsam 2018-2019-2020 diye ilerliyor... Seneye geleneği devam ettireceğim, buralarda olursam...
Aynen
Bu sene profil değilde buraya yazdın, oyüzden bu sene profilime birşey yazmayacağım

Yalnız senin profilde U dönüşünden bahsetmişim ve SS atmışım ama foto uçmuş

Aynen
Bu sene profil değilde buraya yazdın, oyüzden bu sene profilime birşey yazmayacağım

Yalnız senin profilde U dönüşünden bahsetmişim ve SS atmışım ama foto uçmuş
Yaptığım U dönüşünden dolayı kendimden utanıyorum. Sağ olduğum sürece davamdan vazgeçmeyeceğim... 💃💃 ( @Tolstoyevski çatla)

AH DOSI PARAMI SAĞLIKMI ANKETİ ACSAYDIN KEŞKE

Ben durduk yere kimse ile aramı bozmam

Sana okadar alıntı yaptım, görmemiştin. Göz ardı etmiştin o ara ama neyseki benle barışmak istediğini görünce sana yazdım özelden
VALA BEN SENLEN ARAYI ACMAMAYI ÇALIŞIOM bakam

Ben durduk yere kimse ile aramı bozmam

Sana okadar alıntı yaptım, görmemiştin. Göz ardı etmiştin o ara ama neyseki benle barışmak istediğini görünce sana yazdım özelden
Sana bir şey söyleyeyim mi? Gerçekten de durduk yere yaşanmıştı tüm o olaylar ve sen başlatmıştın. 😡 Ne olduğunu bile anlamamıştım, sinirlendim ve engelledim. 😡 Kalbim kırılmıştı...

Sana bir şey söyleyeyim mi? Gerçekten de durduk yere yaşanmıştı tüm o olaylar ve sen başlatmıştın. 😡 Ne olduğunu bile anlamamıştım, sinirlendim ve engelledim. 😡
Artık istesende engel atamazsın. O seçenek yok

Bana aşırı laf atıyordun, bende sana cevabını veriyordum, sonra bazı gereksiz söylemlerin oldu ve aramız bozuldu

Aman geçmişte kaldı. Boşver

Artık istesende engel atamazsın. O seçenek yok

Bana aşırı laf atıyordun, bende sana cevabını veriyordum, sonra bazı gereksiz söylemlerin oldu ve aramız bozuldu

Aman geçmişte kaldı. Boşver
O özellik delirtiyor beni. Şansım olsa kimleri kimleri engelleyeceğim ama neyse, boş yere sıkıntı çıkmasın şimdi. 🤭

Gereksiz söylemleri olan kişi sendin... 😣😣

O özellik delirtiyor beni. Şansım olsa kimleri kimleri engelleyeceğim ama neyse, boş yere sıkıntı çıkmasın şimdi. 🤭

Gereksiz söylemleri olan kişi sendin... 😣😣
Ah desene tüm renkliler kara listende

Ben gözardı butonunu tercih etmiyorum.Zamanında görmezden gelme yeteneğim ile işlerimi halediyordum
bazıları triplere girip gözardı yaptım sanıyordu ama okadar bile önemsemedim

Sana ayıp etmişim demek ki

Reactions: DarkLegenD
O şanlı yasa yürürlüğe girse de yöneticilerin birkaç tanesini engellesem diye bekliyorum.
Forum ile ilgili en önemli gelişmelerden biri olur benim için. 🥰
Kolayı var, muhabbet ettiklerini takip et (izle butonu) sonra da ayarlarda izlediklerinin mesajlarının etkinlikte görünmesini sağla

Ve yine aynı ayarla profiline bakılmasını sınırlandırabilirsin
(renklilere işlemiyor o başka
)