Fav10'dan Hepinize Mutlu Yıllar 🎉🎊🎈🎇🎆🧨

Konu kutlama konusu değil para mı sağlık mı anketine dönmüş. :F

Herkese yeni yılında neyi diliyorsa onun gerçekleşmesini dilerim. Umarım isteklerinizin kabul olduğu insanların bu sefer de 2021'e sallamadığı bir yıl olur.

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Doğan

Herkese yeni yılında neyi diliyorsa onun gerçekleşmesini dilerim. Umarım isteklerinizin kabul olduğu insanların bu sefer de 2021'e sallamadığı bir yıl olur.
kardeşim senın fıkrın nedir alabilirmiyim fikrini merak ettım

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24

@DarkLegenD her sene profilimde taş atardı, bu kez buraya damlamış :A
Geçen seneden kalma bu (tabi bunun bir kaç sene öncesinde tekrarı vardı) :
IMG_20201230_235154.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benim için sağlık ama herkesin görüşüne saygım var tabiki.
tabıkı kardeşim fikirler farklıdır zevkler renkler tartışılmaz..bende herkesın farklı duşujncelerine saygılıyım..:A
------

Benim için sağlık ama herkesin görüşüne saygım var tabiki.
tabıkı kardeşim fikirler farklıdır zevkler renkler tartışılmaz..bende herkesın farklı duşujncelerine saygılıyım..:A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Yanlış hatırlamıyorsam 2018-2019-2020 diye ilerliyor... Seneye geleneği devam ettireceğim, buralarda olursam...
Aynen :A Bu sene profil değilde buraya yazdın, oyüzden bu sene profilime birşey yazmayacağım :A
Yalnız senin profilde U dönüşünden bahsetmişim ve SS atmışım ama foto uçmuş :A

Aynen :A Bu sene profil değilde buraya yazdın, oyüzden bu sene profilime birşey yazmayacağım :A
Yalnız senin profilde U dönüşünden bahsetmişim ve SS atmışım ama foto uçmuş :A
Yaptığım U dönüşünden dolayı kendimden utanıyorum. Sağ olduğum sürece davamdan vazgeçmeyeceğim... 💃💃 ( @Tolstoyevski çatla)

Ben durduk yere kimse ile aramı bozmam :A
Sana okadar alıntı yaptım, görmemiştin. Göz ardı etmiştin o ara ama neyseki benle barışmak istediğini görünce sana yazdım özelden :A
Sana bir şey söyleyeyim mi? Gerçekten de durduk yere yaşanmıştı tüm o olaylar ve sen başlatmıştın. 😡 Ne olduğunu bile anlamamıştım, sinirlendim ve engelledim. 😡 Kalbim kırılmıştı...

• Güldürdün
Sana bir şey söyleyeyim mi? Gerçekten de durduk yere yaşanmıştı tüm o olaylar ve sen başlatmıştın. 😡 Ne olduğunu bile anlamamıştım, sinirlendim ve engelledim. 😡
Artık istesende engel atamazsın. O seçenek yok :A
Bana aşırı laf atıyordun, bende sana cevabını veriyordum, sonra bazı gereksiz söylemlerin oldu ve aramız bozuldu :A
Aman geçmişte kaldı. Boşver

Artık istesende engel atamazsın. O seçenek yok :A
Bana aşırı laf atıyordun, bende sana cevabını veriyordum, sonra bazı gereksiz söylemlerin oldu ve aramız bozuldu :A
Aman geçmişte kaldı. Boşver
O özellik delirtiyor beni. Şansım olsa kimleri kimleri engelleyeceğim ama neyse, boş yere sıkıntı çıkmasın şimdi. 🤭

Gereksiz söylemleri olan kişi sendin... 😣😣

• Güldürdün
O özellik delirtiyor beni. Şansım olsa kimleri kimleri engelleyeceğim ama neyse, boş yere sıkıntı çıkmasın şimdi. 🤭

Gereksiz söylemleri olan kişi sendin... 😣😣
Ah desene tüm renkliler kara listende :A
Ben gözardı butonunu tercih etmiyorum.Zamanında görmezden gelme yeteneğim ile işlerimi halediyordum :A bazıları triplere girip gözardı yaptım sanıyordu ama okadar bile önemsemedim :A
Sana ayıp etmişim demek ki :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
O şanlı yasa yürürlüğe girse de yöneticilerin birkaç tanesini engellesem diye bekliyorum. :Z Forum ile ilgili en önemli gelişmelerden biri olur benim için. 🥰
Kolayı var, muhabbet ettiklerini takip et (izle butonu) sonra da ayarlarda izlediklerinin mesajlarının etkinlikte görünmesini sağla :A
Ve yine aynı ayarla profiline bakılmasını sınırlandırabilirsin :A (renklilere işlemiyor o başka :A )