Bana atsanaAaa sana sözüm var seni ifşa edermiyim hiç söz verdim sana
Bana atsanaAaa sana sözüm var seni ifşa edermiyim hiç söz verdim sana
Bana atsana
Olmaz. Senin iyiliğin için. Beni görürsen gay olmak zorunda kalırsın ahahahaha.Bana atsana
Sildin mi ne?? Oh yandan yandan iki göbek atılır bunun üzerine.Atamam hem erosuma sözüm var hemde resmi yanlışlıkla silmişim ya üff ama çok yakışıklı erosum @DarkLegenD
Çok iddialıOlmaz. Senin iyiliğin için. Beni görürsen gay olmak zorunda kalırsın ahahahaha.
Sildin mi ne?? Oh yandan yandan iki göbek atılır bunun üzerine.
Ama abla sen yine de beni övmeyi unutma. @denizz19 'u çatlat ahahaha
Aa ne olursa olsun o birilerine gösterme ihtimalin var. Foruma entrika katmak isteyebilirdin ahahahaha.Yaa evet saklayacaktım laptobuma atıp yanlışlıkla silmişim bir daha isteyecektim ama.. bir dakika ya sen başkalarına gösteririm mi sanmıştın yoksa😱
Aa ne olursa olsun o birilerine gösterme ihtimalin var. Foruma entrika katmak isteyebilirdin ahahahaha.
Ben gülmüyorum "ıyy" diyorum her seferinde@DarkLegenD
Sen çok zevksiz bir insansın.Ben gülmüyorum "ıyy" diyorum her seferinde@DarkLegenD
abla doğruyu söyle, avatarım aşşırı iyi değil mi?Ben gülüyorum valla geçen annem gördü kızım ne oluyor kafamı yiyon diyo bana
İyy zevksiz olduğumu bu avatarla söylediğin için kaale alamayacam. ÜzgünümSen çok zevksiz bir insansın.
abla doğruyu söyle, avatarım aşşırı iyi değil mi?
Sen çok zevksiz bir insansın.
abla doğruyu söyle, avatarım aşşırı iyi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?