sana güveniyoruz da serhata güvenmiyoruz fazla yaklaştıysan direkt bayıltıp faydalanmıştır senden
Belki de geçirmişlerdir bilemem
YOK öyle bişey sizin uydurmalarınız dimi@Bully
Bende serhata güvenmiyorum Bully u uyarmıştım zatensana güveniyoruz da serhata güvenmiyoruz fazla yaklaştıysan direkt bayıltıp faydalanmıştır senden@Çiğdem-
GUDUBET!sana güveniyoruz da serhata güvenmiyoruz fazla yaklaştıysan direkt bayıltıp faydalanmıştır senden@Çiğdem-
Kız ben ne yaptım da güvenmiyorsunBende serhata güvenmiyorum Bully u uyarmıştım zaten
@Çiğdem- kişisel olarak sana güveniyor yani senden çiğdeme zarar gelmez ama erkeklerle olan ilişkinde sana güvenmiyorKız ben ne yaptım da güvenmiyorsun
Çokta derdimdi@Çiğdem- kişisel olarak sana güveniyor yani senden çiğdeme zarar gelmez ama erkeklerle olan ilişkinde sana güvenmiyor
Valla herkesi kapsıyor gibiHerkesi kapsamıyor bu
@serhatt e kimse güvenmiyorBende serhata güvenmiyorum Bully u uyarmıştım zaten
Hepinizin canı cehenneme çekin artık o kirli ellerinizi üzerimden!!!!
Ellerimizi üstünden çekersek forum +23 damgası yerHepinizin canı cehenneme çekin artık o kirli ellerinizi üzerimden!!!!
Boş yapma yine biz herkesin ne olduğunu biliyoruz
ıyyy bu da iyice gudubet oldu güldürüde benimle ; mesaj sayısında @Çiğdem- le yarışıcam diye .ss @mrt-06 @dizi kolikBoş yapma yine biz herkesin ne olduğunu biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?