@Harunnn60 Forumun şerifi Rick gibiKanal D renginin tek temsilcisi @Harunnn60 kaldı, koruyalım kendisini lütfen.@bazinga @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat
@Harunnn60 Forumun şerifi Rick gibiKanal D renginin tek temsilcisi @Harunnn60 kaldı, koruyalım kendisini lütfen.@bazinga @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat
"Sitenin orasını burasını gondikledim vallahaAlışmaya çalışıyorum. Şu telefon kadar emojilerini kullanmak iyi olmuşAma biz “” reisi savunacağız @Maskeli Fedai
Çünkü beğeni standart özellikti, diğerleri eklentiyle geliyordu. Import aracı çıkarsa geri gelirler ama şimdilik maalesef. ?Yaklaşık 10.000 tane Güldürdün'üm, 2.500 tane de Harika'm silinirken neden sadece 1.000 adet beğenilerim silinmedi onu anlamış değilim.@bazinga @Harunnn60
Yeni ve kaliteli olan her şeye açığımdır. Detaylı inceleyemedim ama ilk intiba gayet olumlu diyebilirim. Mobilden fırsat bulabildim ilk girişe ve ufak kısıtlamaları hissettim ama Pc'de inceledikten sonra daha net bir fikir oluşur. Bence makul ve güzel.Logomuz eksik olan yerlere eklendi.@Aserat sen demiştin galiba. Daha da eksik varsa bildirin lütfen.
Çok güzel olmuş bence, sence öyle değil mi?
Ne gibi ufak kısıtlamalar? ?Yeni ve kaliteli olan her şeye açığımdır. Detaylı inceleyemedim ama ilk intiba gayet olumlu diyebilirim. Mobilden fırsat bulabildim ilk girişe ve ufak kısıtlamaları hissettim ama Pc'de inceledikten sonra daha net bir fikir oluşur. Bence makul ve güzel.
Önceki mesajlarda bahsedilmiş zaten, farklı bir şey değil yani diyeceklerim.Ne gibi ufak kısıtlamalar? ?
Enler listesi tarihemi karışacak? mesaj/beğeni/güldürü/konu?Logomuz eksik olan yerlere eklendi.@Aserat sen demiştin galiba. Daha da eksik varsa bildirin lütfen.
Çok güzel olmuş bence, sence öyle değil mi?
Umarım karışmaz ama kodlamayı yenilemem gerekecek. 1-2 hafta gelemeyebilir.Enler listesi tarihemi karışacak? mesaj/beğeni/güldürü/konu?
Bilgisayar görünümde logo güzel görünüyor fakat mobil olarak girdiğimiz için sanki benim avatarımmış gibi geliyorkeşke eskisi gibi biz kendi avatarımızıda yukarılarda görseydik. Belki önemli bir detay değil ama bazen onlinemiyim değilmiyim anlamıyorum bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 64549
Bilgisayar görünümü
Ekli dosyayı görüntüle 64548
@Harunnn60 Forumun şerifi Rick gibi ?A
Ben yalnız kaldım birisi gelsin.Kanal D renginin tek temsilcisi @Harunnn60 kaldı, koruyalım kendisini lütfen.@bazinga @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat
Diss atmaların bol olsun o zaman.Sıkıntı yok, dissler geri gelsin yeter. Olmadı format değiştirirsin.
Şu diss butonu bir harika dostum.@Harunnn60 @Çiğdem @xemrexxx @MayısKralı @Sherlock @Aserat
En kısa sürede geri gelirler umarım. 🙂Çünkü beğeni standart özellikti, diğerleri eklentiyle geliyordu. Import aracı çıkarsa geri gelirler ama şimdilik maalesef. ?
Bir sorun var bazinga 😱 konularda anlarımda her mesajda göz yoruyor.Arama kısmının da artık mükemmele yakın şekilde çalışıyor olması lazım.@Aserat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?