Fav10 Yeniliklerle 12 Yaşında!

Evet biraz sinir bozucu gibi duruyor o durum. Belki fix gelir gelecek versiyonlarda. Bir yandan da bazı durumlarda göndermeden yeni mesajları görmek iyi, yani faydalı özellik. Zaten bu konu gibi sürekli mesaj yazılan konu çok olmayacak o nedenle çok yaşamazsın bu durumu. :A

Otomatik kaydetme hatasız çalışır bence sorun olmaz. :D

İmza olmaz, profile ekstra bir şeyler gelebilir mi bakabilirim. :D

Senin tasarım üzerine yetkili olmaman en kötüsü olmuş öyleyse, eskiden bir eksiklik olunca hallederiz diyordun ve birkaç klavye tuşu hareketiyle ve hızlıca yazılan programlarla anında ekleniyordu o özellikler. :A Good old Turkey..

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Senin tasarım üzerine yetkili olmaman en kötüsü olmuş öyleyse, eskiden bir eksiklik olunca hallederiz diyordun ve birkaç klavye tuşu hareketiyle ve hızlıca yazılan programlarla anında ekleniyordu o özellikler. :A Good old Turkey..
Artık fazla bulaşmama kararı aldım sonra arkasını toplamak zor oluyor. Tasarımcılara güveniyoruz. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ohaaa dedim bu ne böyle forum kapandı mı dedim ilk girişte😱

Forumun eski hantal halinden eser kalmamiş gibi. Gayet hızlı. Az önce durum güncelemesinde mesaj güncelledim ve sayfa yenileme değil direkt mesajı düzenledi. Gayet hoş olmuş o bakımdan.

Tepki konusunda "kötü" kızgın surat olmamiş bence. Mesela film/dizi yorumlarında beğenmediysek neden kızgın surat ifadesi olsun ki:X Olmamiş geri gelsin. Ama kızgın surat da kalmasın. Bazı şakalaşma amaclı gayet sempatik görünüyor:X

Video yada sosyal medya paylaşmlari görunmuyor sanırım(b) Bir video paylaştiğimizda link gibi mi paylaşim yapıcaz @bazinga

Bazı ingilizce yerler türkçe dönecektir zaten. Forumun geçen ki dönüşünde çok önem vermiştin:A Anasayfada profil mesajları biraz daha geniş olmalı. Mobilde kullanılan emoji serisi bende yuklenmedi bir türlü. Ve mavi şerit bandı geçen ki facebook rengindeydi şimdi twiter mı :A

Herşeye rağmen eline emeğine sağlık harika olmuş OzaN :bhr:

• Harika
Reactions: bazinga

Bir de gülme emojisi eski haline dönse daha da bir şey istemeyeceğim, bunu her gördüğümde boynum tutuluyor bu ne böyle ?

No: Şu an kullanılan
Yes: ?

Şunun tipine bak biz güldürdün niyetine ya sinsi hırslı alçak bir tipin emojisini kullanıyoruz ya da yere düşüp can çekişirken dilinin dışarıya çıktığı ölmek üzere olan bir adamın emojisini
64512

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Al sana :ppp: Şu emojide duruyor iyiki :Z

iyide foruma mobil ile girmek hep kolaydı benim için. haftada 30-50 konu açamazdım yoksa zamanında. Sizinmi tel sorunlu anlamadım :F
şuan biraz karmaşık ama olumlu baya değişiklik var :D
Ben daha çözemedim olayları, kusurma bakmayın bu dönemde :A

• Beğendim
Reactions: Dosi