Fav10 Yeniliklerle 12 Yaşında!

Yazıyı kaydetme şurada. :)

Ekli dosyayı görüntüle 64503

Sonra da kısayol olarak şuradan erişilebilir:

Ekli dosyayı görüntüle 64504

Eskiden şu ekran görüntüsü alıp foruma atma işi için yarım saat uğraşmam gerekirdi. Şimdi 10 saniyede kopyala yapıştırla oluyor. En güzel yeniliklerden. :)

Kaydetme olayında bende otomatik kaydetme çalışıyor ama malum ona hiçbir zaman güvenilmez, elle kaydeti ise henüz keşfedemedim :A Bir de tam bu mesajı yazarken “Yeni Mesajlar geldi onları gördün mü?” Uyarısı çıkıyor bir üstte ve klavyeden çıkarıp ekranı o mavi uyarı kısmına hafif çıkarıyor, bu kötü işte :A

Etiket özelliği de demin olmuyordu ama şimdi oldu, evrimleşen site zamanla yerine oturacağı için böyle ufak şeyleri abartmam lazım artık. :D

Kaydetme kısmında bende gerçekten çıkmıyor ya da dikkatimden kaçmış? ?64505

Aaa yalnız buraya alışmak çok zor olacak @bazinga mütevazi evimizden saraya taşınmak gibi kaybolmazsak iyi
?A:A

Kaydetme olayında bende otomatik kaydetme çalışıyor ama malum ona hiçbir zaman güvenilmez, elle kaydeti ise henüz keşfedemedim :A Bir de tam bu mesajı yazarken “Yeni Mesajlar geldi onları gördün mü?” Uyarısı çıkıyor bir üstte ve klavyeden çıkarıp ekranı o mavi uyarı kısmına hafif çıkarıyor, bu kötü işte :A

Etiket özelliği de demin olmuyordu ama şimdi oldu, evrimleşen site zamanla yerine oturacağı için böyle ufak şeyleri abartmam lazım artık. :D

Kaydetme kısmında bende gerçekten çıkmıyor ya da dikkatimden kaçmış? ?Ekli dosyayı görüntüle 64505
Sen yazılan mesajı kaydetmeyi diyorsun herhalde, yanlış anlamışım. Benim dediğim okumak üzere mesaj kaydetmeydi. Yazı kaydetme otomatik 60 saniyede bir yapılıyor. 10 gün saklı kalıyor kaydedilen mesaj. Tabii yine de çok uzun, kıymetli yazılar için güvenmemek lazım şimdilik. Manuel olarak da şuradan kaydediliyor. Mobilde yok sanırım manuel kaydetme...

64506

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Beğenmediysen ya şaşırmışsındır, ya kızmışsındır ya da seni üzmüştür. Bence yeterince seçenek var. 😉
Sen bizim Diss Savaşları yarışmamızın sonunu getirdin :T

yalnız bu yeni özellikler çok güzel. Alışmaya başladım bile. Sadece bildirim anında ulaşmıyor. Bildirim kısımlarına bakınca görebiliyorum ama belki o da zamanla oturur. Keşfetmeyi severim. Bugün baya bi kurcalayacam forumu :Z

Sen yazılan mesajı kaydetmeyi diyorsun herhalde, yanlış anlamışım. Benim dediğim okumak üzere mesaj kaydetmeydi. Yazı kaydetme otomatik 60 saniyede bir yapılıyor. 10 gün saklı kalıyor kaydedilen mesaj. Tabii yine de çok uzun, kıymetli yazılar için güvenmemek lazım şimdilik. Manuel olarak da şuradan kaydediliyor. Mobilde yok sanırım manuel kaydetme...

Ekli dosyayı görüntüle 64506

Evet taslağı kaydetme kısmı olsaydı olurdu ama on saniyede bir kaydetme kuralı %100 oranında doğru çalışıyorsunuz

64510

Bak yahu yine oldu işte bunu anlatmaya çalışıyordum bu kabus gibi bir şey tam yazı esnasında yazıyı yarıda kesip beni birinin yeni mesaj attığını görmeye zorluyor tüm dikkati dağıtarak ?

Eğer otomatik kaydetme hatasız çalışıyorsa zaten elle kaydetme çok da önemli değil demeye çalışıyordum. :A

İmzalara karşı olduğunu bildiğim için yine sormayacağım ama kapak resimleri, profil duvar kısmı bile gitmişken bence imza gelse hiç fena olmazdı :A

Evet taslağı kaydetme kısmı olsaydı olurdu ama on saniyede bir kaydetme kuralı %100 oranında doğru çalışıyorsunuz

Ekli dosyayı görüntüle 64510

Bak yahu yine oldu işte bunu anlatmaya çalışıyordum bu kabus gibi bir şey tam yazı esnasında yazıyı yarıda kesip beni birinin yeni mesaj attığını görmeye zorluyor tüm dikkati dağıtarak ?

Eğer otomatik kaydetme hatasız çalışıyorsa zaten elle kaydetme çok da önemli değil demeye çalışıyordum. :A

İmzalara karşı olduğunu bildiğim için yine sormayacağım ama kapak resimleri, profil duvar kısmı bile gitmişken bence imza gelse hiç fena olmazdı :A
Evet biraz sinir bozucu gibi duruyor o durum. Belki fix gelir gelecek versiyonlarda. Bir yandan da bazı durumlarda göndermeden yeni mesajları görmek iyi, yani faydalı özellik. Zaten bu konu gibi sürekli mesaj yazılan konu çok olmayacak o nedenle çok yaşamazsın bu durumu. :A

Otomatik kaydetme hatasız çalışır bence sorun olmaz. :D

İmza olmaz, profile ekstra bir şeyler gelebilir mi bakabilirim. :D

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski