Destere artık başka forum sanar daha gelmez sanırım .
@Forumdash @kerem @xemrexxx
Destere artık başka forum sanar daha gelmez sanırım .
Çalışma için eline sağlık @OzaN bence en büyük eksiklik nicki halen eskisine getirmemiş olman olmuş
Siteye gelirsek eskisi daha iyiydi ve göze daha ferah geliyordu, yeni hali ise dar alana sıkışmışız hissi uyandırdı, sadece mesajlaşma forumları gibi geldi göze yani ama ben eski kafalı ve yeniliğe mesafeli biri olduğum için zamanla göz de gönül de alışır herhalde tıpkı zamanında getirilen emoji oylamalar gibi. ?
Fakat getirilen yenilikler çok kullanımlı kılmış ortamı hele yazıyı kaydetme (tam bulamadım gerçi onu) ve emoji özgürlüğü. Aynı zamanda mobildeki durum güncellemeleri kısmı dönemini de bitirmiş tabi, yine olsa da eskisinden daha dar ve kısıtlı alanda ve görebilmek için ekstra pencere atmak gerekiyor.
Emoji oylamalarında güldürdün kısmında “?” emojisi daha yakışabilirdi. ? Şimdi özgürce emojileri test etme zamanı:
?☠???????
Yalnız ben size 2 şubat tarihi vermiştim @ForumdashDestere artık başka forum sanar daha gelmez sanırım .Gerçi sen sosyal medyadan yetiştirirsin. 😱😳😵
@Forumdash @kerem @xemrexxx
Çok teşekkür ederim canım, artık forumumuzda tek Süper Moderatör olarak sana sahip çıkmalıyız. Neslin tükenmesin.Çook cool durmuş etiketin seninde. ❤?? Baya yakışmıış.
Türümün son örneğiyim.Çok teşekkür ederim canım, artık forumumuzda tek Süper Moderatör olarak sana sahip çıkmalıyız. Neskin tükenmesin.@MayısKralı
Çook cool durmuş etiketin seninde. ❤?? Baya yakışmıış.
Sizede cilveleşecek yeni ortam doğdu çiçekli böcekli ?AÇok teşekkür ederim canım, artık forumumuzda tek Süper Moderatör olarak sana sahip çıkmalıyız. Neskin tükenmesin.@MayısKralı
Ben deneme tahtası mıyımZaman geçtikçe daha çok anlaşılacak yeni ile eski arasındaki fark ama sanki zaman geçtikçe eskinin değeri daha çok anlaşılacak gibi duruyor, etiket yaparken harfi kullandığında seçenekler bile çıkmıyor artık, ulan acaba @DarkLegenD miydi @DarkLegenD miydi @DarkLegenD miydi düşün düşün dur hiç işin yoksa. ?
Bir de yeni ile eski arasındaki en büyük fark, eskisi çok daha sosyalliğe yönelikti; yenisi ise yalnızlığı ve melankoliyi çağrıştırıyor biraz. ☹
Edit: Etiketlerde farklı büyük küçük harf kullanımları kullanmama rağmen kendisini otomatik düzeltmiş, bizim ağzımızın payını da vermiş ?
Zor bir nickle denemek gerek... Zor bir nick...
@Masacre
Aynen, bende de tamamlayıcı seçenekler geliyor direkt. Sen nasıl bir yerden deniyorsun @TolstoyevskiBen deneme tahtası mıyımBende duruyor hala nickin başını yazınca gerisini gösterme olayı. Acaba mobilde mi çalışmıyor? @bazinga
Olmamış yerine kötü diyeceksin işte, sadece ismi değiştiOlmamış ve Okudum'lar geri gelsin ya. Diss'ler bu foruma ayrı bir hava katıyordu. Ben diss atmadan duramam.@bazinga @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
Ayrıca sosyal olmayan ne tarafını gördün bunun?Zaman geçtikçe daha çok anlaşılacak yeni ile eski arasındaki fark ama sanki zaman geçtikçe eskinin değeri daha çok anlaşılacak gibi duruyor, etiket yaparken harfi kullandığında seçenekler bile çıkmıyor artık, ulan acaba @DarkLegenD miydi @DarkLegenD miydi @DarkLegenD miydi düşün düşün dur hiç işin yoksa. ?
Bir de yeni ile eski arasındaki en büyük fark, eskisi çok daha sosyalliğe yönelikti; yenisi ise yalnızlığı ve melankoliyi çağrıştırıyor biraz. ☹
Edit: Etiketlerde farklı büyük küçük harf kullanımları kullanmama rağmen kendisini otomatik düzeltmiş, bizim ağzımızın payını da vermiş ?
Zor bir nickle denemek gerek... Zor bir nick...
@Masacre
Mobilde deniyorsan Beğendim'in üstüne azıcık basman gerekiyor.Olmamış ve Okudum'lar geri gelsin ya. Diss'ler bu foruma ayrı bir hava katıyordu. Ben diss atmadan duramam.@bazinga @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
Olmamış yerine kötü diyeceksin işte, sadece ismi değişti
Gözlük kaybolmuş sevindimOlmamış ve Okudum'lar geri gelsin ya. Diss'ler bu foruma ayrı bir hava katıyordu. Ben diss atmadan duramam.@bazinga @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
Al sana kötü o zamanGözlük kaybolmuş sevindim ?A
Bu yeni favorim olurAl sana kötü o zamanArtık bunu atacağız onun yerine de başka çaresi yok
Oo sen güldürdün ile harika dışındaki seçeneklere basar mıydın yaBu yeni favorim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?