Bu reaction kısmı neBasılı tutunca geliyor seçenekler. ??♂️
Bu reaction kısmı neBasılı tutunca geliyor seçenekler. ??♂️
Bi de bildirim geldiğini anca yukarda o 3 çizgi varya onu kaydırinca görebiliyorum. Biraz mobil kısmı sıkıntılı olacak galiba ama alışırız.Evet onlar iPhone'dan gönderdiklerimdi.Şimdi nasıl gözüküyor biraz öncekiler?
Ya sen niye bu kadar değişime kapalı bir insansın?Bu emoji olayında da bana bu "" yeter de artar bile. Whatsapp'da falan da bir ton emojiden ancak birkaç tanesini kullanıyordum, burada da öyle olur. Ama değişik emojileri sevenler için hayırlı olsun
Şimdi koskoca süper moderatör olacağız sonuçta gereksiz sululuklara gerek yok bir emoji kafiYa sen niye bu kadar değişime kapalı bir insansın?
3 tane süper moderatörlük koltuğu boşalmış.Sen, ben ve @Maskeli Fedai hak ettiğimizi sonunda alacağız demektir bu. ?A
Ya sen niye bu kadar değişime kapalı bir insansın?
3 tane süper moderatörlük koltuğu boşalmış.Sen, ben ve @Maskeli Fedai hak ettiğimizi sonunda alacağız demektir bu. ?A
Çok minik bi' kıskançlık ve korku sezdim mesajında.Herkes Moderatör olur, sen olamazsın. Unut onu, çıkar artık aklından.
Hayırlı olsun, ortam biraz resmiyete dönmüş gibi duruyor ama alışacağız inşallah. Telefon uygulaması en güzeli olmuş, eskiden bayağı sorunluydu bana göre. Yazması ayrı sıkıntıydı, girmesi ayrı sıkıntıydı.
Genel görünümü beğendim de dediğim gibi anca alışırız. Nice yıllarımıza inşallah.
Basılı tutunca emojiler geliyormuş. Güzel olmuş bence eskisi milattan önce kalma gibiydi.Hayırlısı olsun forumumuz adına, aktif olmaya karar verince Ozan bana böyle bir jest yaptı zaar.
Bu arada forumunuzun yeni yaşını kutlarım. Dilerim bu atmofer hiç bozulmaz, ülkemizde çoğu şeyin eski tadı kalmamışken geçmişe bu kadar özlem duyurulurken bu sıcaklığı ve samimiyeti en azından burada muhafaza edelim..
Bu arada co admin olan arkadaşlarımı da kutlarım.
Bu reaction kısmı ne
Takas yine sinirlenecekBen beğendin çok cool durmuş.Alışmak biraz zor olur ama alışınca da severiz. 12.yılımız kutlu olsun.
Emojilere inanılmaz sevindim. ?☺????????????????
Takas yine sinirlenecekdestere forumu başka yere götürmüşler diye şaşkın fok gibi kalacak öyle
@MasacRE- bak Tols'da "?" o dediğim emojiji kullanmış. Yaygın bu. O değilde sondaki bikiniye anlam veremedimEmoji oylamalarında güldürdün kısmında “?” emojisi daha yakışabilirdi. ? Şimdi özgürce emojileri test etme zamanı:
?☠???????
Ben anlamam o gülerken ağlama emojisi işte, sadece gülme farklı bir olay@MasacRE- bak Tols'da "?" o dediğim emojiji kullanmış. Yaygın bu. O değilde sondaki bikiniye anlam veremedim@Sherlock @DarkLegenD
Sende bacım. Hep beraber.??❤❣Aaa çok değişik olmuş eski yeni sisteme zor alışmıştım zaten
Ama 12 yıl çok önemli bir yıl bunun 5 yılını dolu dolu hiç ayrılmadan burada yaşamaktan mutluluk duyuyorum sanırım forumda süre olarak kim en çok kalmış diye bakarsak ilk 3 de olurum gibi
@bazinga a teşekkürler tekrardan bu ikinci aile çatısı için ayrıca @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat hak ettiler @Harunnn60 da inş olur ileride
Bak başka ne göruyoruz 😱 @bazingaBen anlamam o gülerken ağlama emojisi işte, sadece gülme farklı bir olay
Çook cool durmuş etiketin seninde. ❤?? Baya yakışmıış."Mobil desteğimiz arttı. Artık telefondan mesaj yazarken emojileri de kullanabileceğiz. Bu çağda olmaması ayıptı, çözülmüş oldu."
Hiç Bilgisayar kullanmayan biri olarak en çok bu özelliğe sevindim sanırım.Emeğine sağlık @bazinga.
Benim MusicSurvivor etiketi de bi hayli değişmiş.@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?