- Reaksiyon puanı
- 113,530
- Puanı
- 1,060
Son aylarda hep öylesinSorry tatlım biraz hanzoluk ettim
Son aylarda hep öylesinSorry tatlım biraz hanzoluk ettim
İnsan estağfurullah der cadı karıSon aylarda hep öylesin
Sorry tatlım biraz hanzoluk ettim
Sana senin gibi davrandımİnsan estağfurullah der cadı karı
Evet cnm aynı fikirdeyiz eski deniz değil maalesef
Dün gece tam şarkı paylaşacaktım Gerekli hediyeni paylaştıOda doğru ben demedim mi ünlü olunca bizi unutacak diyesende zeynep hanımcım benim yeni yılımı kutlamadın denize diyorsunda
Dün gece tam şarkı paylaşacaktım Gerekli hediyeni paylaştıhediyesiz kalma dedim.
Sanki sen benimkini kutladın
Az sabret. Gün içinde veririz birşeyler
Kahvaltı edeyim. Gelirim hediye ileBen senden bekledim bu sefer o yüzden yosam hemen kutlardım
Bilseydim Hercai hediye ederdim.Hercai fanı Melek gibi
------
Hediyeni salsana be adam
Eh konuyu da es geçmeyelim. Harikanı ona attın sandım ama diğer mesajaymış
Bilseydim Hercai hediye ederdim.
Bana hediye veren yok mu ya kime çıktım ben.ss
Konuya bak. Yeşil olmayanlar hediye vermeyenler. 2 kişi kalmış zaten. Besalet'e çıktıysan daha çok beklersinBilseydim Hercai hediye ederdim.
Bana hediye veren yok mu ya kime çıktım ben.ss
@Angelica nice senelere canım.
Tartışmalara giridiğin an akışına bırak ve uzatma, ve sana sert çıkanlarada üzülme. İnan bir kaç saat sonra hiç bir şey okunmamış gibi devam ediliyor. Misal ben ve sen şurda kavga etsek diğer konuda muhabettimize devam ediyoruzherkes aynı fikirde olmak sorunda değil.
Güzel bir yıl dilerim sana 🥰
Hiç dikkat etmemişim ona. 😱 Ya kerem ya Besalet o zaman.@Angelica nice senelere canım.
Tartışmalara giridiğin an akışına bırak ve uzatma, ve sana sert çıkanlarada üzülme. İnan bir kaç saat sonra hiç bir şey okunmamış gibi devam ediliyor. Misal ben ve sen şurda kavga etsek diğer konuda muhabettimize devam ediyoruzherkes aynı fikirde olmak sorunda değil.
Güzel bir yıl dilerim sana 🥰
------
Konuya bak. Yeşil olmayanlar hediye vermeyenler. 2 kişi kalmış zaten. Besalet'e çıktıysan daha çok beklersin
Gidip ona haber salayım
Ayy cnm çok tşk ederim çok güzelmiş hediyelerim yoo artık üzülmüyorum sanırım artık o meleği geride bırakıyorum
AynenHiç dikkat etmemişim ona. 😱 Ya kerem ya Besalet o zaman.
Ya teşekkür ederim canım.Haydi inşallah
Şu pandemi zamanı kaynaşmak varken, kalp kırıcı tavırlar boş
------
Aynenhediye verenlere ✅ atıyorum
Ama seni hediyesiz bırakmak olmaz.
Daha önceleri muhabettimiz olmasına rağmen 2020 en kaynaştığımız sene oldu. Fikirler ve düşünceler bir olunca iyi anlaşmakta kaçınılmaz.
Birlikte nice güzel senelere
Bu şarkıyı çok seviyorum. Çok teşekkürlerYa teşekkür ederim canım.İyi ki bu sene bu kadar kaynaştık.Her gün konuşuyoruz resmen ve çok keyif alıyorum.
Hediyelerin de çok güzel. Hem Buray hem de çok sevdiğim şarkı olan Aşk Sana Benzer.
Ben de sana bu şarkıyı hediye edeyim o zaman.Mustafa Ceceli'yi pek sevmememe rağmen senin açtığın konuda dinledim bu şarkıyı ve çok sevdim, sana da hediye edeyim dedim.
Mutlu yıllar.
Teşekkür ederim. Bende çok severim Bergen'in şarkılarını. Seninde yeni yılın kutlu olsun. İnşallah sağlık, mutluluk, huzur getirsin 2021 sana ve tüm sevdiklerineBu şarkıyı çok seviyorum. Çok teşekkürler
6 senelik forum hayatımda uzun süreli ara vermeden çoğunlukta nerdeyse günlük takıldığım bir yıl oldu. Bunda tabiki forumda aldığım keyif, huzurlu oluşu ve sizin hoş sohbetler nedeni ile oldu
------
@Cervantes hediye vermeyen 2 kişi kaldı. Sen ve Özgür alamadınız daha. Size hediye verecek kişiler bugün iletir umarım.
Benden sana en sevdiğim şarkı gelsin.
Nice senelere
TeşekkürlerTeşekkür ederim. Bende çok severim Bergen'in şarkılarını. Seninde yeni yılın kutlu olsun. İnşallah sağlık, mutluluk, huzur getirsin 2021 sana ve tüm sevdiklerineYanlış bilmiyorsam Aleyna Tilki'yi seviyorsun. Bu da benim sana yeni yıl hediyem olsun. İyi yıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?