Fav10 Yönetiminde Bazı Değişiklikler - Temmuz 2021

@Sherlock foruma döndüğünde bütün forum değişmişti.
O gece Fav10'da ışıklar sabaha kadar hiç sönmemişti... @Sherlock foruma döndüğünde çevrimiçi üyeler ve yöneticiler listesinde kendini bulamamıştı, etraf resmen masmaviydi... Forumun emektar üyelerinden @hayret bi şey ansızın vatani görevini yerine getirmek için askere gitmiş, @DarkLegenD ise yönetime girme planlarını yapmaya devam ediyordu. Bu sırada @Araf ise Fav10'daki 10. yılını, hiçbir kaosa ve entrikaya mahal vermeden kutlamaya devam ediyordu. Kutlama dediğime bakmayın, 10. yılına girmiş olduğunu duyurmak amacıyla açtığı konuya upuzun bir mesaj yazınca uykusu gelmişti. Bu sebeple kutlamaların yarısında bayıldı, uyuya kaldı... @MasacRE, @MEnes ve @Maskeli Fedai ise hiç kimseye aldırış etmeden bir köşede hainlikler yapmaya devam ediyorlardı. Peki bu sırada "O" ne yapıyordu? Evet, evet evet... Forumun kurucusu @bazinga... Tabii ki hız kesmeden bir köşede film etkinlikleri yapmaya, insanlara BluTV üyeliği hediye etmeye devam ediyordu, yorum bekliyordu, film yorumu. O da bu uğurda hiç umulmadık, hiç beklenmedik bir ismi aramıza geri döndürüyordu; @gundix123. İşte o geceden sonra, tüm bunlar yaşandıktan sonra Fav10 bir daha asla eskisi gibi olamadı...

Yoldaşım benim bundan haberim yoktu. @xdragxx sen emekli olup tekrardan mı foruma dönüp sıfırdan rütbe mi kasıyorsun?

Reactions: xdragxx
Benim uzun yorumuma laf edip, uzun bir yorum yazmaya çalışarak laf sokmaya çalışması da güzel ironi.

Reactions: 12.Adam
KALİTELİ bir boş olmuş, ulan yapıyorsun bari beni de çağır da anlık değerlendirelim...