Fav10 Yönetici ve Editör Değerlendirme Anketi / Başvurusu (2017)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Suratsız admin

Diğer üyelerle kapalı kapılar ardında planlar kurmuyorum forumda gördüğün neyse oyum biliyorsun
Evet o yönden iyi olabilirsin ama bu da para eder mi bilemedim
bakarız

Benim olmadığım zaman fırtınalar kopmuş pek bilmiyorum o yüzden ama dinlediğim kadarıyla yorum yapmayacağım.
Kesin Ozan yalan yanlış şeyler anlatmıştır

Başvurular yağmaya başladı. Göndermek isteyenler özel mesajdan ayrı kutucuk açarak göndersinler. Benimle varolan kutucuğunuzdan göndermeyiniz.

Suratsız admin

Evet o yönden iyi olabilirsin ama bu da para eder mi bilemedim
bakarız

Kesin Ozan yalan yanlış şeyler anlatmıştır
Küfürler yağdırmışsın millete ben öyle duydum.

Değerlendirmemi gönderdim. Modlardansa editörlerden bazılarını iyi sıvadım
Umarım editörlerden biri veya birkaçı mod olur modlardan da bir veya birkaçı azledilir. Mesajımda belirttim

değerlendirmemide yaptım @mrt-06
kimseye çok kötü demedim kötü dediğim birkaç kısımda çok kötülük kısımlarda vardı ama kötü demekle yetindim çok kötünün biraz yönetici editorlere ağır geleceğini düşündüm bunuda hallettik şimdi ertuğrul izleyecem

Hayırlı olsun

@Çiğdem- mod olarak görmek istiyorum.
Çok teşekkür cnm
bende başvurumu yaptım hayırlısıyla bekleyecez artık foruma gitmeden yönetici olarakta katkılarım devam etsin istiyorum artık vaktimiz azalıyor

Bence de artık kadın eli değmeli senin deyiminle

Bana konu kotası koymasaydınız zamanında görevi bırakmazdık ama neyse kararınız bu yöndeymiş yapacak bir şey yok saygı duyuyoruz.
Bu arada değerlendirmeleri de uygun bir vakitte yaparım. Hayırlısı olsun tüm yönetim ve editör ekibi adına.

Sanki sadece sana koyduk