Fav10 Yönetici ve Editör Değerlendirme Anketi / Başvurusu (2017)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Suratsız admin :A

Diğer üyelerle kapalı kapılar ardında planlar kurmuyorum forumda gördüğün neyse oyum biliyorsun :A
Evet o yönden iyi olabilirsin ama bu da para eder mi bilemedim :A bakarız :A

Benim olmadığım zaman fırtınalar kopmuş pek bilmiyorum o yüzden ama dinlediğim kadarıyla yorum yapmayacağım. :A
Kesin Ozan yalan yanlış şeyler anlatmıştır :A

Başvurular yağmaya başladı. Göndermek isteyenler özel mesajdan ayrı kutucuk açarak göndersinler. Benimle varolan kutucuğunuzdan göndermeyiniz. :D

Suratsız admin :A

Evet o yönden iyi olabilirsin ama bu da para eder mi bilemedim :A bakarız :A

Kesin Ozan yalan yanlış şeyler anlatmıştır :A
Küfürler yağdırmışsın millete ben öyle duydum. :A

Değerlendirmemi gönderdim. Modlardansa editörlerden bazılarını iyi sıvadım :A Umarım editörlerden biri veya birkaçı mod olur modlardan da bir veya birkaçı azledilir. Mesajımda belirttim :)

değerlendirmemide yaptım @mrt-06 :Z kimseye çok kötü demedim kötü dediğim birkaç kısımda çok kötülük kısımlarda vardı ama kötü demekle yetindim çok kötünün biraz yönetici editorlere ağır geleceğini düşündüm bunuda hallettik şimdi ertuğrul izleyecem :A

Hayırlı olsun :innocent:
@Çiğdem- mod olarak görmek istiyorum. :hearteyes:
Çok teşekkür cnm :bhr: bende başvurumu yaptım hayırlısıyla bekleyecez artık foruma gitmeden yönetici olarakta katkılarım devam etsin istiyorum artık vaktimiz azalıyor :A

değerlendirmemide yaptım @mrt-06 :Z kimseye çok kötü demedim kötü dediğim birkaç kısımda çok kötülük kısımlarda vardı ama kötü demekle yetindim çok kötünün biraz yönetici editorlere ağır geleceğini düşündüm bunuda hallettik şimdi ertuğrul izleyecem :A

Çok teşekkür cnm :bhr: bende başvurumu yaptım hayırlısıyla bekleyecez artık foruma gitmeden yönetici olarakta katkılarım devam etsin istiyorum artık vaktimiz azalıyor :A
Bence de artık kadın eli değmeli senin deyiminle :F

Bana konu kotası koymasaydınız zamanında görevi bırakmazdık ama neyse kararınız bu yöndeymiş yapacak bir şey yok saygı duyuyoruz. :A Bu arada değerlendirmeleri de uygun bir vakitte yaparım. Hayırlısı olsun tüm yönetim ve editör ekibi adına. :)

Bana konu kotası koymasaydınız zamanında görevi bırakmazdık ama neyse kararınız bu yöndeymiş yapacak bir şey yok saygı duyuyoruz. :A Bu arada değerlendirmeleri de uygun bir vakitte yaparım. Hayırlısı olsun tüm yönetim ve editör ekibi adına. :)
Sanki sadece sana koyduk :A