La karşında LM mizahıyla bürünmüş herhangi bir yerdeki tüm ince detayları mesajları algılama olabilitesi çok yüksek bir insan var normal yani anlamam. Ki bugün canım sıkıldı tekrar başladım LM'ye 2 bölüm izledim tam modumdaydım.İnce mesajı almış olmana sevindim zira yazarken gülüyordum
Yine başladıLa karşında LM mizahıyla bürünmüş herhangi bir yerdeki tüm ince detayları mesajları algılama olabilitesi çok yüksek bir insan var normal yani anlamam. Ki bugün canım sıkıldı tekrar başladım LM'ye 2 bölüm izledim tam modumdaydım.
Çiğdem'in darbesini karşı darbeyle püskürtmemiz lazım
Diziyi izledim iyice moda girdim napim kendime engel olamadım bi an.Yine başladı
Çiğdem'in darbesini karşı darbeyle püskürtmemiz lazım
Konuyu okusana yazdım. Hata değil yani.Benim ne işim var la değerlendirmede, forumda skandallar bitmek bilmiyor..
Oylarımı kullandım, yeni yönetime bol başarılar diliyorum. İnşallah hepsi hak ettikleri yerlere gelirler, gereken notları da yazdım mesajlara. Buradan da belirtmek istiyorum.
@xBUGRAx co admin olmalı, @Harunnn60 @Billy Kane ve @tolgab emekleriyle süper yönetici olmayı hak ediyor, inşallah olurlar. Özgürüm sınav sonrası o rütbeye yükselecektir inşallah zaten.
Zaten 4 tane editörümüz var, burada olduğumdan belli ilk kez bu kadar az görüyorum editör kadrosunu. Bana göre 4 isim de yönetici olmayı hak etti, uzun zamandır editörler zaten. Umarım gerekli rütbelerini alırlar.
Ekstra @Çiğdem- ve @S.G.A.T. da yönetici olmalı diye düşünüyorum, bol sesli bir yönetim olsun..
Okudum da yönetimde bir zamanlar olmam ankette olmamı gerektirmez. Ne diye beni değerlendirsinler, ne önemi var onu anlayamadım.Konuyu okusana yazdım. Hata değil yani.
1 sene boyunca vardın sadece son 2 hafta yoktunuz. O yüzden genel ortalama açısından ankette yer alman gerekiyordu. Şimdi mod değilsin ama bu sürekli bir şey değil sonuçta.Okudum da yönetimde bir zamanlar olmam ankette olmamı gerektirmez. Ne diye beni değerlendirsinler, ne önemi var onu anlayamadım.
Canım sıkılınca atıyorum, canım isteyince yönetime alırım...1 sene boyunca vardın sadece son 2 hafta yoktunuz. O yüzden genel ortalama açısından ankette yer alman gerekiyordu. Şimdi mod değilsin ama bu sürekli bir şey değil sonuçta.