benim yetkim yoktur ordaBir konum varda kilitler misin
benim yetkim yoktur ordaBir konum varda kilitler misin
İlk günden su koyverdi @mrt-06benim yetkim yoktur orda
Yarışmalar, etkinlikler , senaryoda yetkim var magazin reytinglerde yok napayım ayollİlk günden su koyverdi @mrt-06
Hakkını ara kız seni kandırıyorlarYarışmalar, etkinlikler , senaryoda yetkim var magazin reytinglerde yok napayım ayoll
Bir de aktiflik açısından şaşırdım demiştin ama tatile gittiğin zamanlarda ortada yoktun onun etkisi olabilir.Sağ ol tek tebrik edenim Sensin Vatanım Sensin
Zenginlik böyle bir şey tatile gidiyoruz Ne yapalım yine de senden daha aktifim ve bunu ispatlayabilirimBir de aktiflik açısından şaşırdım demiştin ama tatile gittiğin zamanlarda ortada yoktun onun etkisi olabilir.
Sen ne zaman Co-admin olacaksın?Tüm arkadaşları tebrik ediyor@Çiğdem- @XanTier @S.G.A.T. i yönetimde görmek sevindirdi, @Yakamoz-Asi ise sanıyorum eski rütbesine döndü ve çok sevindim, umarım aktifliği daha artar.
@Yiğitt foruma en fazla emek veren isimlerden biri. Yaşadığımız tatsız tartışmalarda kendisine katılmıyorum ancak bu foruma verdiği büyük emeği değiştirmez, bazı konularda fikir ayrılığı yaşasak da yönetime geri dönmesine sevindim, hayırlı olsun. @Harunnn60 zaten beklenen bir şeydi, seni de ayrıca tebrik ediyorum.
Son olarak aktilik durumlarını bilmiyorum ama @batuhankaralar da moderator olmayı hak etmişti, eğer başvuru yapıp da kabul olmadıysa günün en büyük eksikliği olmuş bana göre.
Muazzam olur. Lütfen yaşansın bu.A yeşil olmuşum
@S.G.A.T., @Çiğdem- hepimize tebrikler. @Yakamoz-Asi de geri dönmüş, çok sevindim
@mesmeso61 ile WWE bölümü kuralım istersen foruma
@Sherlock ve @mesmeso61 da mod olmuşlar. Tebrik ederim
3 kişiden fazlasını bulmamız lazım. Sen şu güreş forumundan birkaç kişi getir burayaMuazzam olur. Lütfen yaşansın bu.
Ben dönmedim ki ayrıca moderasyon işlerinde zirve benim sadece konu taşıma değilEn başarılı yönetici,ortalama en yüksek puan @Aserat ,tarafsızlık ve diger üyelerle ilişki konusunda @xBUGRAx ,yönetim işlerinde @Harunnn60,konu taşıma @denizz19 tebrikler
Editörlük değerlendirmesinde en yüksek puan,tüm kategorilerde birincilik @Sherlock,yöneticilik kazanan @mesmeso61,moderatorluk kazanan @XanTier, moderator rütbesi kazanan @Çiğdem- @S.G.A.T.,yönetime dönen @Yakamoz-Asi,@denizz19,@Yiğitt hepinize Tebrikler
Ayrıca @Çiğdem- @S.G.A.T. yönetimde oldukları için çok mutlu oldum,fazlasıyla hak ettiniz hayırlı olsun
Yönetime dönenler @Yakamoz-Asi @denizz19 @Yiğitt hayırlı olsun yönetime yakışıyorsunuz
Tüm rütbe alanlara Hayırlı olsun
Bu arada Editörlük rutbesinin kaldırılmasını aslında uygun bulmuyorum çünkü forumda olmasi daha uygun.
Mobilden yazdığım için yazıları okumak kolay olmuyor düzenledim konuyu bu arada Mayıs sonunda yönetimde olmanı umuyoruzBen dönmedim ki ayrıca moderasyon işlerinde zirve benim sadece konu taşıma değil
Bilmiyorum çok kırgınım beni elde etmek için uğraşmaları gerekecekMobilden yazdığım için yazıları okumak kolay olmuyor düzenledim konuyu bu arada Mayıs sonunda yönetimde olmanı umuyoruz
Mayıs gelsin de bu konuyu da o zaman kesinlestirirsin benim fikrim yönetimde olman hayırlısı diyelimBilmiyorum çok kırgınım beni elde etmek için uğraşmaları gerekecek
2 övgüye yelkenler suya iner sendeBilmiyorum çok kırgınım beni elde etmek için uğraşmaları gerekecek