son çıkardığı şarkıalr güzeldi bakalımYeni albümü çıkacak heyecanlıyız.
son çıkardığı şarkıalr güzeldi bakalımYeni albümü çıkacak heyecanlıyız.
İnşallah kopmazsın buradan hiçbir zamanaa unutmusum onu Bir soru da ben sorayım o zaman. Evlendikten sonra aramızda olmaya devam edecek misindu sanırım
ilk etapta ayrılırım görünüyor sonra biraz düzen oturunca geri dönme ihtimalimde olabilir tabi
Daha seni terletecek çok sorular soracaz cadıcım merak etme senşimdi çıkıcam yarın gelince cevaplarım sizde aklınıza geldikçe sorun az biriksin@Bully @EFE UYSAL ayrıca sıvacılardan @MEnes @Doğu @MasacRE- sizdende sorular bekleniyor ek olarak @cookies sendende @sokak sanati @xemrexxx sende sor @Tolstoyevski ilginç sorular gelebilir yine
Umarım albüm güzel olur bakalım biraz sancılı geçecek gibi 2013-2014 'te çıkardığı şarkılar 2 Milyarı gördüm umarım bunlarda görür.son çıkardığı şarkıalr güzeldi bakalım
Bakarsın forumdan birisiyle nikahlanırsınİnşallah kopmazsın buradan hiçbir zaman
Bakarsın forumdan birisiyle nikahlanırsın
Daha seni terletecek çok sorular soracaz cadıcım merak etme sen
Rahat dur...Bakarsın forumdan birisiyle nikahlanırsınbu lafınla @destere ümitlenir @xemrexxx emağzeme çıkar @Harunnn60 da yine huysuzlanır .F
Nişanlandılarya destereyle Nikah 30 Şubat 2018deİnşallah kopmazsın buradan hiçbir zaman
Bakarsın forumdan birisiyle nikahlanırsın
Daha seni terletecek çok sorular soracaz cadıcım merak etme sen
aa seni fırçalama şansı vermemişsin tabi sormazsın o soruyu
Sıradan biri derken halktan birini yanı kendileriyle aynı düşünceyi savundukları halde bile kendileriyle aynı sınıfta denk görmeyebilirler ama asıl sebep geröekten doğruluğu dürüstlüğü savunmak amaçları olmadından bencegenelde tepemizdekiler öyle görünmek istiyor içten neler düşünüyorlar dizilerde iyi görünüpte kötü adamlar var abdülhamittan mahmut paşa gibi izlediysen blirsin@EFE UYSAL halktan kişilerin gerçekten inançlı olmaları oyunlarını bozuyor
Ayy çok zor seçim @mrt-06 @Bully @Yiğitt @Harunnn60 @destere @sokak sanati ikinizi seçecem alan dördünüz ölecek
tamam iki kişiyi kurtarmak güzelde ben kalan 4 kişinin ölümüne sebep olamam şeytanlara desemki bunların hepsini öldürün gitsinben sağ kalacam bu seferde hepinizin ölümünde onayım olucak 😱
bende gelir otururum yanınıza benle birlikte hepimizi öldürün derim bence en adaletlesi bu olur bir şansımızda olur bana sorduklarına göre benim ölmemi istemiyorlar belki zaman kazanırız bizi tutsak tutarlar ölüm konusuda ertelenirbir yolunu bulur sonra kaçarız
@sokak sanati
Hiç düşünmeden Yiğit'i, kurtarıp diğerlerini veririm demen lazımdı.öyle biri ölüp diğeri yaşamak yok benide öldürün ozaman derim anca beraber kanca beraber@sokak sanati @destere @Bully @Harunnn60 @Yiğitt
kendini düşünm aç gözlü orada arkdsların geberirken nasıl yaşayacan
Bedelini ödeyeceksin.kendini düşünm aç gözlü orada arkdsların geberirken nasıl yaşayacan
hem onu bunu öldürün demek kolay kendini feda etmek zor kısım gözümdeki değerinizi blin
@Harunnn60 @Bully @mrt-06 @sokak sanati @destere
Bizlere YÜRÜYEN EGO diyorlarmış, ne diyosun?Bende Yiğit gardaşım gibi düşünüyorum. Beni ve Yiğit'i seçmeliydi. Dünyaya faydası olacak 2 isim biziz netice de. Diğerleri ölse ne olur özellikle @destere
Bende Yiğit gardaşım gibi düşünüyorum. Beni ve Yiğit'i seçmeliydi. Dünyaya faydası olacak 2 isim biziz netice de. Diğerleri ölse ne olur özellikle @destere
hhaha diğerleride kendine göre kendini önemli görüyorBedelini ödeyeceksin.
Ben sokak sanatini öldürürdüm herhalde.hhaha diğerleride kendine göre kendini önemli görüyor
hem iki deliyi dünyada tek bıraksam iyilikmi etmiş olrurum kötlükmü bilmiyorum ayoll
@mrt-06
Bizlere YÜRÜYEN EGO diyorlarmış, ne diyosun?
hhahah aa tek deli kalmak içinmiBen sokak sanatini öldürürdüm herhalde.
Beren de yeniliyor.Bu ihaneti anca çakma biz yapar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?