Olsun, orada da arkadaşlarımız var, İş yaparız.eleyenler kendi takim arkadaslari degilmi?sizin kulis neye yarayacak. Yalniz sizin grupta kulislerin dönecegi kesin. bakalim ilk kimi şutlarsiniz
Yeni sezonu Kasım-Aralık'a getiririz inşallah, bakalım.Bir sonrakini ne olur yaz ayına denk getirme Daha öncede çok istemiştim katılmayı. Seyirciler izleyemiyormu puan durumu elemeleri falan?
Tek bilgisayardanmı oynanan oyunlar?
@Bully kirmizi takimdasin yani ünlüler Bakalim @vadikızı ile Bir Adem Sabriye olacakmisiniz 😛 gerçi sen pek iddialı olmadigini belirtmiştin sanki
Sen bana kıyamazsın? (Takımda herkes kankim, dikkat et kendine. )Geçen sefer aynı takımda değildik bu sefer bir talihsizlik olmuş aynı takıma düşmüşüz yapcak bir şey yok İlk fırsatta birbirimizin kuyusunu kazarız artık
Geçen yıl pek işe yaramamıştın diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum?Beğenmiyorsan çık git
Ozamanki Vip koltuğumu hazırla @denizz19 olmayacak. onuda temsil ederim Yazdan sonra geri dönersem foruma artık kovsalarda gitmemOlsun, orada da arkadaşlarımız var, İş yaparız.
Yeni sezonu Kasım-Aralık'a getiririz inşallah, bakalım.
Sen bana kıyamazsın? (Takımda herkes kankim, dikkat et kendine. )
Geçen yıl pek işe yaramamıştın diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum?
Şikayet edecem seni, gelsin de.@Çiğdem- sevilmez mi ya lokum gibi hatun. Yani o da olsa daha iyiydi diyorum.
Bakalım Allah ömür verirse kış ayında düzenleriz, o zaman yerimiz hazırdır. Bu arada maalesef sadece bilgisayardan oynayabiliyoruz, mobilden giriş yok.Ozamanki Vip koltuğumu hazırla @denizz19 olmayacak. onuda temsil ederim Yazdan sonra geri dönersem foruma artık kovsalarda gitmem
Ozamanki Vip koltuğumu hazırla @denizz19 olmayacak. onuda temsil ederim Yazdan sonra geri dönersem foruma artık kovsalarda gitmem
Umarım bu yarışma işini becerirsin.Şikayet edecem seni, gelsin de.
Bakalım Allah ömür verirse kış ayında düzenleriz, o zaman yerimiz hazırdır. Bu arada maalesef sadece bilgisayardan oynayabiliyoruz, mobilden giriş yok.
bir ayaği çukurda bir laptopum var ama neyse gerekirse benim masa üstü bilgisayarimi kurcalayip hayata döndürürüm eski meslek bir işe yaramiş olur en azindanŞikayet edecem seni, gelsin de.
Bakalım Allah ömür verirse kış ayında düzenleriz, o zaman yerimiz hazırdır. Bu arada maalesef sadece bilgisayardan oynayabiliyoruz, mobilden giriş yok.
O ne demek? Benden beceriklisi, Malatya'da kayısıUmarım bu yarışma işini becerirsin.
Valla zahmet olacak, yaparsın artık.bir ayaği çukurda bir laptopum var ama neyse gerekirse benim masa üstü bilgisayarimi kurcalayip hayata döndürürüm eski meslek bir işe yaramiş olur en azindan
Ben ne yaptım da benim kuyumu kazıyorsun.Benden fırsat kalırsa yaparsın paşam.
Allah'ım senle de mi aynı takımdayız, ben şu an anladım detayı.Ben ne yaptım da benim kuyumu kazıyorsun.
Ulan benim ne kalitesizliğimi gördün de şikayet ediyorsun. Aksine gurur duyman lazım benimle aynı takımda olduğun için.Allah'ım senle de mi aynı takımdayız, ben şu an anladım detayı.
Ne günah işledim ben?
Neyse daha iyi kuyu kazarım.
Şimdi konuşmak istemiyorum, tehdit etme beni. Aaaa bir de küfür ediyo, ben böyle bir şey görmedim. Bedel ödeyeceksin!Ulan benim ne kalitesizliğimi gördün de şikayet ediyorsun. Aksine gurur duyman lazım benimle aynı takımda olduğun için.
Aa ıslak iftira. 😱 Küfürsüz bir mesajı nerenle okuduğunu merak ediyorum. Bu tehditlerini sonraki haftaya sakla.Şimdi konuşmak istemiyorum, tehdit etme beni. Aaaa bir de küfür ediyo, ben böyle bir şey görmedim. Bedel ödeyeceksin!
Tatilde olmasaydim kesin katilirdim. Sinirli internet ve mobil ile giriyorum. Zamanlama yanlis benim acimdan
Başlaması falan 10-15 günü bulur tahminimce, ne zaman dönersin tatilden?
Uzunca bir tatile ciktim ben. Daha bir bucuk ayim var
Neyse iyi çalış da ilk hafta yenip yollayalım, geçen sezon mesela yarışmayan isimler vardı. İlk haftalar hep onları yollamıştık ama bu sezon yarışmayan isim yok. Yani baya güçlü kadro, All Star gibi bir şey oldu.Aa ıslak iftira. 😱 Küfürsüz bir mesajı nerenle okuduğunu merak ediyorum. Bu tehditlerini sonraki haftaya sakla.
Bu yıl Temmuz sonuna kadar sürdürürüz, o kadar bile sürmeyebilir. Ağustos'ta tatile gideceğim, yetiştiririm her türlü.@Yiğitt bak ne buldum 2016 yazında. Yalniz siz temmuzda baslayip ekimde bitirmişsiniz 😱 nekadar sürüyor bu??
Geçen sezon biz senle rakip değil miydik la nasıl elenmene sebep oldum benGeçen sezon elenmeme sebep olan @MasacRE- cim ile aynı takıma düşmüşüz. Demek oluyor ki bu sezon çok kuyu kazıp, kulisler yapacağım.