Kafasız şey. .ss Gerçek biz düşmanları nasıl sıralandı.@mrt-06 yı iki kere yazmışım, sorun çözüldü @DarkLeqenD
Diğer oyunda göreceksiniz.
Kafasız şey. .ss Gerçek biz düşmanları nasıl sıralandı.@mrt-06 yı iki kere yazmışım, sorun çözüldü @DarkLeqenD
Ya hiç sorma seni ilk geçtiğimde o zaman 527.9 yapmıştım yani seni 0.02 ile geçmiştim ama kaydetmedi. Ay neyseki 580 yaptım.Nasıl bir açıyla yaptın keşke ekran görüntüsü alsaydın o an.
Atacan'ı iki kere yazmışım, iki saattir göremedim.Aynen lan öyle
Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok hayırdırSana küskünüm.
Kırmızı Takım'a taze kan olamadın, ne düşünüyorsun?Kafasız şey. .ss Gerçek biz düşmanları nasıl sıralandı.
Diğer oyunda göreceksiniz.
Bana primkar dedin.Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok hayırdır
Oha nasıl olamadım ilk defa bu kadar atak yaptı kırmızı takım.Kırmızı Takım'a taze kan olamadın, ne düşünüyorsun?
Onun ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden raporu ver deliyle sen bir misin? @DarkLeqenDOnu Darkta dedi
Yine Hüsran....Bana primkar dedin.
Oha nasıl olamadım ilk defa bu kadar atak yaptı kırmızı takım.
Yine Hüsran....Bana primkar dedin.
Oha nasıl olamadım ilk defa bu kadar atak yaptı kırmızı takım.
Aynen öyle. Sevmediğim oyunların hepsini geçtik bundan sonra önümüz açık. 1 oyun daha var ters ama onu da söylemeyeceğimBu oyun tutarsızdı kaç saat oynadık oyunu ama 527nin yukarısı olmadı
Beynim yanmıştı, fazla bakmadım zaten kim var kim yok diye.@mrt-06 yı iki kere yazmışım, sorun çözüldü @DarkLeqenD
Yeter diss atmaktan yoruldum. ss
kullandımHazır hepiniz burdayken oyunuzu kullanın da gece yeni oyuna geçelim uzamadan. @Harunnn60 @Polat Şaşmaz @MayısKralı @turkuazz @Aserat
Bana niye öyle bir teşhis koydun ki?Onun ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden raporu ver deliyle sen bir misin? @DarkLeqenD
Haklısın unutmuşumOnun ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden raporu ver deliyle sen bir misin? @DarkLeqenD