İmamını çağır oy kullansınHadi oylarınızı çabuk kullanın da oyuna erkenden geçelim
@Polat Şaşmaz hadi gel oyunu kullan haftaya seni eliyoruzİmamını çağır oy kullansın
Karşı takım çok beceriksizohaa @Billy Kane oyun oynamadan partiye katılacak bu gidişle 😱😱😱
@Yiğitt @Harunnn60 @DarkLeqenD @Bully @*YıldırıM* @mrt-06 @batuhankaralar @EFE UYSAL
Taktın sen de biliy'e ha.ohaa @Billy Kane oyun oynamadan partiye katılacak bu gidişle 😱😱😱
@Yiğitt @Harunnn60 @DarkLeqenD @Bully @*YıldırıM* @mrt-06 @batuhankaralar @EFE UYSAL
Taktın sen de biliy'e ha.
1.OYUN dısında hiç oynamamıs bu elenen oğlanlara yazık değilmi kul hakkı ayollKarşı takım çok beceriksiz
Düşündüm de bu haftaya kadar beleş gelmiş. Vay be yata yata. Acaba bu güne kadar kaç paket sigara bitirdi.1.OYUN dısında hiç oynamamıs bu elenen oğlanlara yazık değilmi kul hakkı ayoll
Yıldırım'ın yaptığı 580 skoru araştırılmalı, tüm yürekli savcıları göreve davet ediyorum. ssohaa @Billy Kane oyun oynamadan partiye katılacak bu gidişle 😱😱😱
Sabriye demiyorum boşuna.ohaa @Billy Kane oyun oynamadan partiye katılacak bu gidişle 😱😱😱
Canımı çektirdin.ssDüşündüm de bu haftaya kadar beleş gelmiş. Vay be yata yata. Acaba bu güne kadar kaç paket sigara bitirdi.
Ay bir de arkamdan konuşuyor melun . İnsan etiketler. Nese çekemeyen ne takacağını biler.Yıldırım'ın yaptığı 580 skoru araştırılmalı, tüm yürekli savcıları göreve davet ediyorum. ss
O uçuk skor olmasa oyun bizdeydi. ss
Balkona çıkda zehirlen gel hadi koş.Canımı çektirdin.ss
Yıldırım'ın yaptığı 580 skoru araştırılmalı, tüm yürekli savcıları göreve davet ediyorum. ss
O uçuk skor olmasa oyun bizdeydi. ss
dün pişkin pişkin şey diyordu takım arkdslarım çalısıyor kendimi ne yorucam diyordu @Billy KaneDüşündüm de bu haftaya kadar beleş gelmiş. Vay be yata yata. Acaba bu güne kadar kaç paket sigara bitirdi.
Nickin çok gıcık uğraşamıyorumAy bir de arkamdan konuşuyor melun . İnsan etiketler. Nese çekemeyen ne takacağını biler.
Gidiyim bariBalkona çıkda zehirlen gel hadi koş.
Ya evet biri daha dedi bugün. Acaba değiştirebilir miyim?Nickin çok gıcık uğraşamıyorum
Normal Yıldırım yapYa evet biri daha dedi bugün. Acaba değiştirebilir miyim?
Toplamda 2 değiştirme hakkın oluyordu, @mrt-06 ile bakarız durumaYa evet biri daha dedi bugün. Acaba değiştirebilir miyim?