Seni yolladım sonucta ayoll hemde kendi ellerimleBu hafta da seni şutluyoruz artık, zor bir oyun seçeyim de.
Böyle bir aşk bizimkisi.![]()
Seni yolladım sonucta ayoll hemde kendi ellerimleBu hafta da seni şutluyoruz artık, zor bir oyun seçeyim de.
Böyle bir aşk bizimkisi.![]()
Oyun yaptın, yoksa asla elenmezdim.Seni yolladım sonucta ayoll hemde kendi ellerimle![]()
köye gitme vaktimde yaklaştı oyunu yolla bu geceOyun yaptın, yoksa asla elenmezdim.![]()
Hazırlarım gece.köye gitme vaktimde yaklaştı oyunu yolla bu gece![]()
![]()
![]()
Kural falan değişecekmi bu hafta çok krıtık benim içinHazırlarım gece.![]()
Kural yok, direk eliyorum seni.Kural falan değişecekmi bu hafta çok krıtık benim için![]()
haha elenmicem ayoll ilk 4 bitirsem yeterKural yok, direk eliyorum seni.![]()
Senin son haftalar performansların çok kötü @MasacRE- polat ve atacan ile şampiyon adayı bence sen değilsin ayollSon üç hafta bir yol kazası olmazsa @mrt-06 ve @Polat Şaşmaz ile kapışacağım için gerisi beni ilgilendirmiyor![]()
Aldığım final puanları seni tek başına elememe yeter fazla konuşmaSenin son haftalar performansların çok kötü @MasacRE- polat ve atacan ile şampiyon adayı bence sen değilsin ayollben elendikten sonra elenirsin yada ben elenmeye kalmazsam yine hemen elenirsin
![]()
![]()
![]()
benden sonra en büyük aday sensin işte ayollAldığım final puanları seni tek başına elememe yeter fazla konuşma![]()
![]()
Bu hafta eleme bölgesinde olursan seni zevkle eleyeceğimbenden sonra en büyük aday sensin işte ayoll![]()
![]()
![]()
hhaha asıl kurtulursam ozaman ağzın yanacak ayollBu hafta eleme bölgesinde olursan seni zevkle eleyeceğim![]()
![]()
hhaha aa seni kendi ellerimle şutlayacam demiştim ayoll![]()
![]()
@MasacRE- ve @batuhankaralar da ohh olsun herzaman olduğu gibi yanımda olan kardeşim @mrt-06 da helal olsun hepinize ikimiz yettik ayoll![]()
Son üç hafta bir yol kazası olmazsa @mrt-06 ve @Polat Şaşmaz ile kapışacağım için gerisi beni ilgilendirmiyor![]()
Senin son haftalar performansların çok kötü @MasacRE- polat ve atacan ile şampiyon adayı bence sen değilsin ayollben elendikten sonra elenirsin yada ben elenmeye kalmazsam yine hemen elenirsin
![]()
![]()
![]()
Ne kadar sinsisin, düşün 14. haftada anca bana ulaşabildin nasıl bir başarı gösterdiysem. 😎Sen hilelerinle baya atak yapıp öne geçmişsin ama buna bir dur deme vakti geldi artık29-22 imiş final puanlarımız bu hafta ben 4 aldım sen 1 aldın. 30-26 olduk yani kork artık benden hileci codmin
![]()
Yok ilk başlarda öndeydim zaten, bir ara boşlayınca hileciler öne fırladıNe kadar sinsisin, düşün 14. haftada anca bana ulaşabildin nasıl bir başarı gösterdiysem. 😎