@Polat Şaşmaz kaldı sadece sanırım oy yollamayan sende yolla ayoll
final puanları ve burdakı sonuclarla son durum ne @Yiğitt
final puanları ve burdakı sonuclarla son durum ne @Yiğitt
@Polat Şaşmaz kalmıs sadece kullanmayan final puanlarıyla son durum ne acaba sen hesap yapabliyormusun@MasacRE- sabah programlarındaki yorumcu teyzeler gibi, ortalığı karıştırıp sessizce köşeye çekiliyor. Dün @Çiğdem-'e mi @Yiğitt'e mi versem diye ikisini birbibirne düşürdü şimdi oyunu verip çıkmış kötü adam.
Yeni algı operasyonlarımdaki hedef MasacRE. @sokak sanati
@MasacRE- sabah programlarındaki yorumcu teyzeler gibi, ortalığı karıştırıp sessizce köşeye çekiliyor. Dün @Çiğdem-'e mi @Yiğitt'e mi versem diye ikisini birbibirne düşürdü şimdi oyunu verip çıkmış kötü adam.
Uğraşamıycam. .ss@Polat Şaşmaz kalmıs sadece kullanmayan final puanlarıyla son durum ne acaba sen hesap yapabliyormusun
@Forumdash'a Faruk'u ilk ben dedim ondan sonra patladı yeterince algı operasyonuma maruz kaldı zaten.Ondan bi cacık olmaz git @Forumdash 'a falan algı yap
Uğraşamıycam. .ss
@Forumdash'a Faruk'u ilk ben dedim ondan sonra patladı yeterince algı operasyonuma maruz kaldı zaten.
Bir cevabım yok ama son oyunumu @xemrexxx'e yapacağım. Öyle diyeyim.
14. hafta puanları eksik, onları da ekleyince Yiğitt go to.
14.hafta puan almadıkkı ikimizde 15 11 kaldık
@MasacRE- sabah programlarındaki yorumcu teyzeler gibi, ortalığı karıştırıp sessizce köşeye çekiliyor. Dün @Çiğdem-'e mi @Yiğitt'e mi versem diye ikisini birbibirne düşürdü şimdi oyunu verip çıkmış kötü adam.
İyi de siz ikiniz de bu hafta puan alamadınız ki14. hafta puanları eksik, onları da ekleyince Yiğitt go to.
Senin rahatlığını ben bozacağım merak etme.Ben oyumu verip çekileceğim tabi banane, gerisini onlar düşünsün benim kafam rahat
14. hafta puanları eksik, onları da ekleyince Yiğitt go to.
senin yüzünden uğraşıyorum ayoll ama adalet yerini bulacak inşBen oyumu verip çekileceğim tabi banane, gerisini onlar düşünsün benim kafam rahat
Polat sana verir oyunu rahat ol sen Ben bunları hep hesapladım son oya kalsın heyecan gelsin dedimsenin yüzünden uğraşıyorum ayoll ama adalet yerini bulacak inş
Ben 13. haftayı eklemedim sanıyordum, doğru.İyi de siz ikiniz de bu hafta puan alamadınız ki
Kaderiniz @Polat Şaşmaz ın ellerindeyse muhtemelen Yiğit yolcu olur
@Polat Şaşmaz kankim oylarını bekliyorum, Çiğdem'i üst tura çıkarıp ne yapacaksın?senin yüzünden uğraşıyorum ayoll ama adalet yerini bulacak inş
Sen hilelerinle baya atak yapıp öne geçmişsin ama buna bir dur deme vakti geldi artık 29-22 imiş final puanlarımız bu hafta ben 4 aldım sen 1 aldın. 30-26 olduk yani kork artık benden hileci codminSenin rahatlığını ben bozacağım merak etme.
Polat sana verir oyunu rahat ol sen Ben bunları hep hesapladım son oya kalsın heyecan gelsin dedim
@Polat Şaşmaz aradığın fırsat ayoll bu gıcık @Yiğitt e adadan tekmeyi sen atacaksınBen 13. haftayı eklemedim sanıyordum, doğru.
@Polat Şaşmaz kankim oylarını bekliyorum, Çiğdem'i üst tura çıkarıp ne yapacaksın?