@Polat Şaşmaz kaldı sadece sanırım oy yollamayan sende yolla ayoll 
final puanları ve burdakı sonuclarla son durum ne @Yiğitt
final puanları ve burdakı sonuclarla son durum ne @Yiğitt
@Polat Şaşmaz kalmıs sadece kullanmayan final puanlarıyla son durum ne acaba sen hesap yapabliyormusun@MasacRE- sabah programlarındaki yorumcu teyzeler gibi, ortalığı karıştırıp sessizce köşeye çekiliyor.Dün @Çiğdem-'e mi @Yiğitt'e mi versem diye ikisini birbibirne düşürdü şimdi oyunu verip çıkmış kötü adam.
Yeni algı operasyonlarımdaki hedef MasacRE.@sokak sanati
@MasacRE- sabah programlarındaki yorumcu teyzeler gibi, ortalığı karıştırıp sessizce köşeye çekiliyor.Dün @Çiğdem-'e mi @Yiğitt'e mi versem diye ikisini birbibirne düşürdü şimdi oyunu verip çıkmış kötü adam.
Uğraşamıycam. .ss@Polat Şaşmaz kalmıs sadece kullanmayan final puanlarıyla son durum ne acaba sen hesap yapabliyormusun![]()
@Forumdash'a Faruk'u ilk ben dedim ondan sonra patladı yeterince algı operasyonuma maruz kaldı zaten.Ondan bi cacık olmaz git @Forumdash 'a falan algı yap![]()
Uğraşamıycam. .ss
@Forumdash'a Faruk'u ilk ben dedim ondan sonra patladı yeterince algı operasyonuma maruz kaldı zaten.![]()
Bir cevabım yok ama son oyunumu @xemrexxx'e yapacağım. Öyle diyeyim.![]()
14. hafta puanları eksik, onları da ekleyince Yiğitt go to.![]()
14.hafta puan almadıkkı ikimizde 15 11 kaldık
@MasacRE- sabah programlarındaki yorumcu teyzeler gibi, ortalığı karıştırıp sessizce köşeye çekiliyor.Dün @Çiğdem-'e mi @Yiğitt'e mi versem diye ikisini birbibirne düşürdü şimdi oyunu verip çıkmış kötü adam.
İyi de siz ikiniz de bu hafta puan alamadınız ki14. hafta puanları eksik, onları da ekleyince Yiğitt go to.![]()
Senin rahatlığını ben bozacağım merak etme.Ben oyumu verip çekileceğim tabi banane, gerisini onlar düşünsün benim kafam rahat![]()
14. hafta puanları eksik, onları da ekleyince Yiğitt go to.![]()
senin yüzünden uğraşıyorum ayoll ama adalet yerini bulacak inşBen oyumu verip çekileceğim tabi banane, gerisini onlar düşünsün benim kafam rahat![]()
Polat sana verir oyunu rahat ol sensenin yüzünden uğraşıyorum ayoll ama adalet yerini bulacak inş![]()
![]()
![]()
Ben 13. haftayı eklemedim sanıyordum, doğru.İyi de siz ikiniz de bu hafta puan alamadınız ki![]()
Kaderiniz @Polat Şaşmaz ın ellerindeyse muhtemelen Yiğit yolcu olur![]()
@Polat Şaşmaz kankim oylarını bekliyorum, Çiğdem'i üst tura çıkarıp ne yapacaksın?senin yüzünden uğraşıyorum ayoll ama adalet yerini bulacak inş![]()
![]()
![]()
Sen hilelerinle baya atak yapıp öne geçmişsin ama buna bir dur deme vakti geldi artıkSenin rahatlığını ben bozacağım merak etme.![]()
Polat sana verir oyunu rahat ol senBen bunları hep hesapladım son oya kalsın heyecan gelsin dedim
![]()
@Polat Şaşmaz aradığın fırsat ayoll bu gıcık @Yiğitt e adadan tekmeyi sen atacaksınBen 13. haftayı eklemedim sanıyordum, doğru.
@Polat Şaşmaz kankim oylarını bekliyorum, Çiğdem'i üst tura çıkarıp ne yapacaksın?![]()