Hazem
Favori Üye
Daha netleştirmedim ama mecbur değişiklik olacak, akşama yeni oyunla duyururum.@Yiğitt bu arada 15.hafta kuralları nası olacak eleme falan
O zaman yine ben eleniyorum.aa peki olduya polat yollamadı eşit bitti ozaman ne olacak ayoll @MasacRE-
ondan beklenir herşey @YiğittDur hemen havaya girme belki Yiğit özelden Polat'a rüşvet veriyordur Oyunu bana ver süper-modluğumu sana vereyim diyordur mesela?
Çiğdem'in elinden bu ifadeyi de alıyorum, artık bana özel olacak. Çiğdem'e ilk darbe. @mrt-06 @Harunnn60Dur hemen havaya girme belki Yiğit özelden Polat'a rüşvet veriyordur Oyunu bana ver süper-modluğumu sana vereyim diyordur mesela?
aaa üstüme iyilik sağlık 😱😱😱Çiğdem'in elinden bu ifadeyi de alıyorum, artık bana özel olacak. Çiğdem'e ilk darbe. @mrt-06 @Harunnn60
Yarışmada bu hafta üzücü bir ayrılık yaşandı, programın sunucusu ve yapımcısı @Yiğitt gözyaşlarıyla adadan ayrıldı. Selam olsun Kanal D'ye...
@batuhankaralar @MasacRE- @mrt-06 @HachiKo @xBUGRAx @Çiğdem- @Harunnn60
Veda konuşması yapıyordum, selam yolladım. Ne var canım?Bunu nerden bağladın Kanal D'ye.
Veda konuşması yapıyordum, selam yolladım. Ne var canım?
Çok özledim zaten Kanal D'mi izlemeyi, yaklaşık 1 yıldır izlemiyorum dizi falan.Bekle geliyorum falan deseydin. Adada hasret kalmışsındır.
Yarışmada bu hafta üzücü bir ayrılık yaşandı, programın sunucusu ve yapımcısı @Yiğitt gözyaşlarıyla adadan ayrıldı. Selam olsun Kanal D'ye...
@batuhankaralar @MasacRE- @mrt-06 @HachiKo @xBUGRAx @Çiğdem- @Harunnn60
hhaha aa seni kendi ellerimle şutlayacam demiştim ayoll
ÇİKO terör örgütü bunlar.hhaha aa seni kendi ellerimle şutlayacam demiştim ayoll
@MasacRE- ve @batuhankaralar da ohh olsun herzaman olduğu gibi yanımda olan akrdeşim @mrt-06 da helal olsun hepinize ikimiz yettik ayoll
hhah tarih yazıyorum şaka maka 15 e kadar geldikÇİKO terör örgütü bunlar.
Çok özledim zaten Kanal D'mi izlemeyi, yaklaşık 1 yıldır izlemiyorum dizi falan.
Bu hafta da seni şutluyoruz artık, zor bir oyun seçeyim de.hhah tarih yazıyorum şaka maka 15 e kadar geldik
Böyle bir aşk bizimkisi.Çekim ekibinin televizyonundan izlemişsindir çekim arkası millet sigara içer yemek yer sen Kanal D.