cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,688
- Puanı
- 1,060
sen bana bak nasılım kankiş
sen bana bak nasılım kankiş
Neyse sayılmayacak zaten, yine de bir dahakine kullanmazsan sevinirim.Ay mahcup oldum.Bilmiyordum.
Tatlım ne başarısı.Beni niye tebrik etmiyon üstün başarımdan dolayı?
Tüh.Yiğit siz kullanmayacaksınız demiş .İyi oku.
sen bana bak nasılım kankişoh oh
ıyyy azar da yedik.Neyse sayılmayacak zaten, yine de bir dahakine kullanmazsan sevinirim.
Saol kalsın.Tatlım ne başarısı.Oyunu sen düzenlemedin mi? Biliyorsun zaten oyunu ama 700 puan yakışmadı sana.
Şaka tatlım.Harikasın diyorum ya senin konuna daha ne yapayım. Öpücük yollayayım mı özelden.
Bir an önce bireysele geçelim, son 2 kalsın da.Kırmızı takım çok vasat.
Joseph Morgan gel mıncırayım dese koşarsın ama.Saol kalsın.
Bir an önce bireysele geçelim, son 2 kalsın da.Aslında karşı takımda HeisenBerg, Polat Şaşmaz gibi efsolar var. İyi çalışırlarsa haftaya zirve gidebilir.
Bu sezon @Polat Şaşmaz düşüşte.Saol kalsın.
Bir an önce bireysele geçelim, son 2 kalsın da.Aslında karşı takımda HeisenBerg, Polat Şaşmaz gibi efsolar var. İyi çalışırlarsa haftaya zirve gidebilir.
Bizim işimize gelir, hiç yoktan birleşme partisine tam kadro gideriz.Bu sezon @Polat Şaşmaz düşüşte.
@Çiğdem- gel de karıştır ortalığı, geçen yıl hezimete uğramıştım. Acısını çıkarayım.Hadi kırmızı takım birbirinizi yiyin.Saçınızı başınızı yolun ve ayaklarınızın altını gıdıklayın.Ben Söze devam edeyim. good by
Geçen sene Ozan dengeliyormuş durumu, sen acımayacaksın demekSaol kalsın.
Dengelemeden kasıt nedir?Geçen sene Ozan dengeliyormuş durumu, sen acımayacaksın demek
@vadikızı dedim, kusura bakma abla sıralamaya göre kullandım :/
Oyunu kullanmayı unutma abla.Önemli değil orhan ben biliyorum elenirim ben iyi yapamadım becerebildiğim bir oyun değildi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?