legolas9900
Favori Üye
1-2 oyun daha alsak bu iş tamamdır, birleşmeye o şekilde gidebiliriz.
Zaten biz bir kere kaybedersek happy birleşme partisi![]()
Rahat ol sen suanki dörtlünün performansi ile önce kirmizi takimi dagitiriz
1-2 oyun daha alsak bu iş tamamdır, birleşmeye o şekilde gidebiliriz.
Zaten biz bir kere kaybedersek happy birleşme partisi![]()
(HAFTAYA YENİLDİLER)Rahat ol sen suanki dörtlünün performansi ile önce kirmizi takimi dagitiriz![]()
Kırmızı takımı fazla büyüttük gözümüzde hepsi bu
Siz bu kadar gaza gelmeyle bu hafta yenilirseniz moralman fena çöker sonra da teker teker elenirsiniz
Ayy ne ezik bir sözSiz bu kadar gaza gelmeyle bu hafta yenilirseniz moralman fena çöker sonra da teker teker elenirsiniz![]()
![]()
Sen sus DennisAyy ne ezik bir söz![]()
Hadi len ben her hafta yiyorum seniSen sus Denniszaten bu hafta yanlışlıkla beni geçtin
![]()
Önceden bilerek geçiyodun da bu hafta yanlışlıkla geçtinHadi len ben her hafta yiyorum seni![]()
Ben kaçın kurasıyımÖnceden bilerek geçiyodun da bu hafta yanlışlıkla geçtinBu oyun da ''hileci Legolas'' dışında üstüme tanımam
![]()
Ben ne bileyim kaçın kurasısın ama tahmin edeyim 6 olabilirsinBen kaçın kurasıyımHafife alma derim.
Öff sus be yine zırvaladın iyiceBen ne bileyim kaçın kurasısın ama tahmin edeyim 6 olabilirsinson cümlede ki ciddi olma çabaları ; yemezler
![]()
Siz bu kadar gaza gelmeyle bu hafta yenilirseniz moralman fena çöker sonra da teker teker elenirsiniz![]()
![]()
Önceden bilerek geçiyodun da bu hafta yanlışlıkla geçtinBu oyun da ''hileci Legolas'' dışında üstüme tanımam
![]()
ayy birde 4 gün süre açmışsın durdada sen bu anket süresi açma konularına hiç bulaşma artık bence sana kalsa yeni yıla kalacak sonuclarAcelemiz ne, biraz dinlene dinlene yavaş gidelim.
En erken yarın akşam olur, en az 1 günü elemeye ayırıyoruz.![]()
'En Favori Dizi - Film' konularında en az 4 yapıyoruz ya alışkanlık olmuş.ayy birde 4 gün süre açmışsın durdada sen bu anket süresi açma konularına hiç bulaşma artık bence sana kalsa yeni yıla kalacak sonuclar![]()
![]()
![]()
ayy yenelim artık ve takımları dağılsın yanımızada almayalım sokakta kalsınlar@Polat Şaşmaz DarkLeqenD @Çiğdem ve diğer neferlerimiz, gelecek hafta tarlayı sürüp hasadı alıyoruz ona göre vaziyet alın![]()