legolas9900
Favori Üye
1-2 oyun daha alsak bu iş tamamdır, birleşmeye o şekilde gidebiliriz.
Zaten biz bir kere kaybedersek happy birleşme partisi
Rahat ol sen suanki dörtlünün performansi ile önce kirmizi takimi dagitiriz
1-2 oyun daha alsak bu iş tamamdır, birleşmeye o şekilde gidebiliriz.
Zaten biz bir kere kaybedersek happy birleşme partisi
(HAFTAYA YENİLDİLER)Rahat ol sen suanki dörtlünün performansi ile önce kirmizi takimi dagitiriz
Kırmızı takımı fazla büyüttük gözümüzde hepsi bu
Siz bu kadar gaza gelmeyle bu hafta yenilirseniz moralman fena çöker sonra da teker teker elenirsiniz
Ayy ne ezik bir sözSiz bu kadar gaza gelmeyle bu hafta yenilirseniz moralman fena çöker sonra da teker teker elenirsiniz
Sen sus Dennis zaten bu hafta yanlışlıkla beni geçtinAyy ne ezik bir söz
Hadi len ben her hafta yiyorum seniSen sus Dennis zaten bu hafta yanlışlıkla beni geçtin
Önceden bilerek geçiyodun da bu hafta yanlışlıkla geçtin Bu oyun da ''hileci Legolas'' dışında üstüme tanımamHadi len ben her hafta yiyorum seni
Ben kaçın kurasıyım Hafife alma derim.Önceden bilerek geçiyodun da bu hafta yanlışlıkla geçtin Bu oyun da ''hileci Legolas'' dışında üstüme tanımam
Ben ne bileyim kaçın kurasısın ama tahmin edeyim 6 olabilirsin son cümlede ki ciddi olma çabaları ; yemezlerBen kaçın kurasıyım Hafife alma derim.
Öff sus be yine zırvaladın iyiceBen ne bileyim kaçın kurasısın ama tahmin edeyim 6 olabilirsin son cümlede ki ciddi olma çabaları ; yemezler
Siz bu kadar gaza gelmeyle bu hafta yenilirseniz moralman fena çöker sonra da teker teker elenirsiniz
Önceden bilerek geçiyodun da bu hafta yanlışlıkla geçtin Bu oyun da ''hileci Legolas'' dışında üstüme tanımam
ayy birde 4 gün süre açmışsın durdada sen bu anket süresi açma konularına hiç bulaşma artık bence sana kalsa yeni yıla kalacak sonuclarAcelemiz ne, biraz dinlene dinlene yavaş gidelim.
En erken yarın akşam olur, en az 1 günü elemeye ayırıyoruz.
'En Favori Dizi - Film' konularında en az 4 yapıyoruz ya alışkanlık olmuş.ayy birde 4 gün süre açmışsın durdada sen bu anket süresi açma konularına hiç bulaşma artık bence sana kalsa yeni yıla kalacak sonuclar
ayy yenelim artık ve takımları dağılsın yanımızada almayalım sokakta kalsınlar@Polat Şaşmaz DarkLeqenD @Çiğdem ve diğer neferlerimiz, gelecek hafta tarlayı sürüp hasadı alıyoruz ona göre vaziyet alın