haluk gitti zaten, onu yollarız.Oyun zaten antika bir oyun bakalım inşallah Heisenberg ve legolas orada kalmaya devam eder.Yoksa elenecek adaylardan biri olursun
![]()
haluk gitti zaten, onu yollarız.Oyun zaten antika bir oyun bakalım inşallah Heisenberg ve legolas orada kalmaya devam eder.Yoksa elenecek adaylardan biri olursun
![]()
ben elendim diye seviniyordun dimi şimdi sıfır çek de görelim pis marulOyun zaten antika bir oyun bakalım inşallah Heisenberg ve legolas orada kalmaya devam eder.Yoksa elenecek adaylardan biri olursun
![]()
Ben 0 çekmedim kiben elendim diye seviniyordun dimi şimdi sıfır çek de görelim pis marul![]()
Ben daha topa vuramıyom ne 2 si ne 3ü2.lik ve 3.lüğu ele geçirmemiz lazım arkadaşlar çalışın
@Since2011 @MasacRE- @FurkanTB @batuhankaralar @DarkLeqenD
Hep admin yüzünden nerde cins oyun var onu seçiyor arkadaşBen daha topa vuramıyom ne 2 si ne 3ü![]()
Normalde bütün oyunlar 48 saat sürerdi bu oyun daha yeni 32 saat oldu. 16 saatlik büyük fark var yarın 18.00 e kadar uzaması lazımbitsin oyun ne alakasi var ya butun oyunlar 2 gun icerisnde bitti
konuda 21:30 dendiNormalde bütün oyunlar 48 saat sürerdi bu oyun daha yeni 32 saat oldu. 16 saatlik büyük fark var yarın 18.00 e kadar uzaması lazım
Sen oynamaktan bıktın da biz daha yeni yeni oyuna alışmaya başladık.konuda 21:30 dendioynamaktan biktim
ahhaha bu oyuna alisamazsin ki 1 saniselik zamanlamayi tutturamqzsan yapamazsinSen oynamaktan bıktın da biz daha yeni yeni oyuna alışmaya başladık.
İnsan oynadikca aciliyor su an topa vurabilmeye başladım meselaahhaha bu oyuna alisamazsin ki 1 saniselik zamanlamayi tutturamqzsan yapamazsin